Українська Манітоба
-
Перевод трошки корявий, там про АЕС
-
а воно не в приватних руках було?
-
Це ціна за 1 кг. В тій упаковці ціна на 24-25$. Ті голубці розміром як стопа чоловіка
-
30 баксів за 6 голубців . За 30 баксіа можна купити 4 кг фаршу і крутити і крутити 🤌😂🫢
-
Стопа середнього чоловіка, не як твоя @erlighter не радій 🤣
-
Все одне маленькі 😀
-
Вікторіє, якшо не важко, скиньте, будь-ласка, адресу, бо я шось не бачу.
-
Адресу чого? Фермерів є багато
-
Ось сайт Асоціації фермерів що вирощують гречку, там є інформація що вам може допомогти mbbuckwheat.ca
-
Зелена є у багатьох магазинах, Safeway, Vita Health, Aviva. Вона типовіша для Канади ніж смажена
-
Це від банку залежить і Вашої ситуації. Якщо щось викликає сумнів, то дають дозапит на більше місяців.
-
Який банк у вас?
-
Це не магазин. Я про магазин нічого не писала. Я писала про виробників таких подушок. Один час вони були дуже популярні, особливо у Японії, і їх багато продавали з Манітоби.
-
Кілька годин.
-
та магаз цей, де подушки наповнювали
-
Дякую. Буду чекати. Сказали що в Канаді не достатньо довго (2 роки), треба дозапит стейтменти за 6 місяців. Банк невеликий Access, тобто навіть спілка кредитна. Мабуть тому і довше.
-
добре, значить не так зрозуміла дякую за Ваш час 🌷
-
Якщо вам магазин, то можете тут глянути. Але думаю що у фермерів купувати буде дешевше www.comfycomfy.ca/products/organic-buckwheat-hulls?srsltid=AfmBOooQMy6FF686OlUCNcBwednPXk8o7ku1N-lcL_I_0zb0BvKber8J
-
Ой, не пам'ятаю і зараз не маю часу шукати)) Мені все брокер робив, я нічим не парилась. Можу пізніше пошукати в документах.
-
На момент оформлення mortgage, я була в Канаді менше 2х років, а чоловік менше року. Якщо треба буде-дам контакт брокера з RBC, бо тут деякі українські брокери казали, що шансів нуль отримати мортгедж) але вони дуже помилялись 😂
22 Jan 2023, 08:02
241061/241835
10 minutes ago