Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українська Манітоба

Українська Манітоба

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
243.8k Posts 4.8k Posters 235.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Oleg
    wrote on last edited by
    в мене рбс чаржить здається 11 дол і повертає 5 щомісяця. за всю послугу. в мене там декілька рахунків.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleg
    wrote on last edited by
    я за то щоб їх не переглядати і щоб місцеві теж їх змінили. Бо як весна то хочеться знов зиму - там всі в куртках і воно не так погано дивитися у вікно. Хоча може то МРІ впроваджує свої заходи? щоб не відволікались за кермом
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga
    wrote on last edited by
    Я це теж розумію, так є. Але такий страх, знаєте, з'явився що мене викличуть одного дня, хоч жодних передумов немає, чи когось з колег, з ким більш-менш комунікація налагодилася
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga
    wrote on last edited by
    Є таке 😞
    1 Reply Last reply
    0
  • t6534068776T Offline
    t6534068776T Offline
    Libertos Agendo
    wrote on last edited by
    Не в тому справа в цьому кейсі. Іноді людина не підходить на рівні цінностей, підходів, особистих якостей - це не виправити, це перевчити, це не означає, що людина погана, просто менеджерський запит на іншу людину на цій позиції. На жаль, так буває
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga
    wrote on last edited by
    А потім ви звикли, є шанс звикнути?)
    1 Reply Last reply
    0
  • t6534068776T Offline
    t6534068776T Offline
    Libertos Agendo
    wrote on last edited by
    Перший час в Канаді мені здавалась, що тут варто розчісуватись кожного тижня, тільки якщо йдеш боротись за перемогу на конкурс краси. Більше одного разу на тиждень - якщо на цьому конкурсі краси ти в жюрі)
    1 Reply Last reply
    0
  • t6534068776T Offline
    t6534068776T Offline
    Libertos Agendo
    wrote on last edited by
    Українське суспільство і загальний вайб у ньому страшно вимогливі, особливо до жінок (та і до чоловіків). Тільки цього незрозуміло, коли ти всередині. Це ремарка не заради розсваритися, де краще/гірше) Але потім ти бачиш, як живуть інші суспільства і така: а що, так можна було?.. Це дуже розширює світогляд.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6534068776T Offline
    t6534068776T Offline
    Libertos Agendo
    wrote on last edited by
    Мені супер ок тепер стало 😁
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Stas
    wrote on last edited by
    Підкажіть будь ласка для декларації Хотів би спитати хтось знає чи щось з цих чеків можна списати в витратах (якщо не помиляюсь, то ні, але сумніваюсь якщо можете хтось підтвердіть) -поповнення мобільних рахунків, поповнення інтернету, кредит на телефон, оплата водійських прав і страховки в мпі, манітоба гідро (йде окремо від оренди), проїздний вінпас -витрати на авто (є самозайнятість в вигляді убера) -бензин, заміна масла, коліс -нотаріальні послуги які були зроблені для апостиля в Україні -медичні витрати (виклик швидкої)
    1 Reply Last reply
    0
  • t2091838758T Offline
    t2091838758T Offline
    Iryna
    wrote on last edited by
    Та тут в тому плані дуже комфортно, хто як хоче, так і пляше). Хоч в піжамі, хоч в луі вітоні. Але я б не сказала, що людям пофіг. На гарних і акуратних звертають увагу, просто не прийнято то так відкрито обговорювати. До мене ще чомусь у Віннерсі всі бабулі пристають, от без перебільшень - кожен другий раз 🤣 Підходить така, excuse me, і я вже знаю, що буде просити або гаманець їй вибрати з двох, чи питати за колір блузки. Не знаю, в чому тут особливість і чому я їм виглядаю, як експерт з Віннерс-моди 😅
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga
    wrote on last edited by
    Я не супер чистоплотна людина, абсолютно ні, я нормально ставлюся до усього, до всіх людей і так далі, мені байдуже що там хто одягає, робить, я до усіх ставлюся однаково, тільки щоб мене ото не чіпали. Просто почалося з взуття, я просто висловила думку що взуття мене трохи так шокувало, так, це правда, ну і пішло далі про одяг, просто про елементарну якусь охайність, ясно що кожен уже розуміє під цим своє. Я тільки за розширення світогляду. І за піжами. Якесь середовище краси ми ж створюємо навколо себе, ті ж самі квіти і т.д. Ну це довга тема, в більшості риторична. Усім добраніч.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleg
    wrote on last edited by
    Витрати на авто можете частково списати на бізнес, але треба щоб був тріп Лог і все збігалося по чекам і всім даним, наприклад якщо через 5 років прийдеться надати все для звіту, якщо буде аудит. Туди ж можна додати частково витрати на телефон, інтернет тощо. Права, проїзний, нотаріус, мед послуги (якщо менше ніж 3% від нет інкам) - ні
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Stas
    wrote on last edited by
    Дуже дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t97841787T Offline
    t97841787T Offline
    Bogdan Kavinsky
    wrote on last edited by
    Оцей тариф у них коштує $4. Просто переходите на нього (здається, це можна зробити тільки у відділенні) і платите $4 в місяць, сейвінг не потрібен. А коли додаєте сейвінг, буде знижка ще -$4. Тобто якщо ви залишитесь на своєму тарифі $12, і підключите сейвінг, то будете платити $8. Щоб платити $0, треба і тариф поміняти на дешевший, і сейвінг.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Владислав
    wrote on last edited by
    Дякую Я там глянув в чати за 150$ в рік нормально. Там і 30гб інтернету і дзвінки.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5244475856T Offline
    t5244475856T Offline
    Nataliia Tymoshenko
    wrote on last edited by
    Це точно! Але з часом, особливо якщо в хаті є «канадській тінейджер» якій отак вдягається по останній «канадській моді» 😁 а ще якщо в вас з ним приблизно один розмір ноги, то всьо! Сам не помічаєш, як хопа, і ти такій вже в суперсторі ідеш в шльопах на носки 😁
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ivan Overko
    wrote on last edited by
    Продовжуйте спілкуватися російською, це ні на що не впливає (ні)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ivan Overko
    wrote on last edited by
    Спеціальний представник Трампа Стів Віткофф: Найбільше питання в цій війні — це так звані чотири регіони. Ці території — російськомовні, і там проводилися референдуми, де більшість людей висловилася за те, щоб бути під владою росії. Ще один "слон у кімнаті" — це конституційні питання в Україні щодо того, чим вони можуть поступитися, коли йдеться про втрату територій Дубльовано🔊 @OstanniyCapitalist
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Дмитрий Бондаренко
    wrote on last edited by
    youtu.be/acvu2LBumGo?si=EaS8iMJyhQTcgvVJ Я дуже надіюсь що ви зробите 2 речі, під цим 💩💩💩: 1. Залишите комент 2. Зарепортите відео за місінформейшн У кого слабкий шлунок, зранку не дивіться🤢😂 Це інтервʼю Віткофа і Карлсона
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags