Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українська Манітоба

Українська Манітоба

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
243.8k Posts 4.8k Posters 225.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Vsevolod Novov
    wrote on last edited by
    Всередині мікрорайону - цілком. Втім, далі на північ ліпше. А от на південь, ближче до залізниці й колишнього осередку українського життя на Селкірк - бррр.
    1 Reply Last reply
    0
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    @tacey_k, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch
    1 Reply Last reply
    0
  • t7396822741T Offline
    t7396822741T Offline
    Анна Ковальчук
    wrote on last edited by
    Всіх вітаю 🙋🏼‍♀️ Пропоную на дому, треба переписувати текста у word , складного нічого немає, заробітна плата гарна . Плата також завжди вчасно, кому цікаво пишіть у особисті повідомлення я все розповім, усім гарного дня та настрою.
    1 Reply Last reply
    0
  • t313092884T Offline
    t313092884T Offline
    Banof
    wrote on last edited by
    @wxntjk хоче кікнути Анна Ковальчук з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Я вже раз доглядав 2 котів, мейкунів, знайома летіла в Мексику на відпочинок. Тиждень. Після того досвіду вирішив, що такі великі котяри не моя любов 😁
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mariya
    wrote on last edited by
    І не тільки філіппінці, деякі нащадки украінців також там живуть. Білл Мосієнко провів там дитинство. Маю колегу філіппіно-українського походження, яка з гордістю каже, що вона виросла в Норс Енд, але зараз мешкає в іншому районі. Також зустрічала 1st nation, яка там виросла, і з теплом згадувала свою українську baba. Цим жінкам близько 40 років.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6425563290T Offline
    t6425563290T Offline
    V
    wrote on last edited by
    Філіппінці найкращі емігранти. Я до Канади 12 років періодично працював з ними, ніколи не було проблем
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oksana
    wrote on last edited by
    Я так розумію, що у Волмарт нема карток лояльності, лише кредитка?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oksana
    wrote on last edited by
    Так, тільки кредитка з бонусним кешбеком. Картки лояльності є тільки для працівників.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oksana
    wrote on last edited by
    Дякую. Кредитка вже в процесі закриття)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    NAZAR
    wrote on last edited by
    Допоки це ваш підлеглий або колега на рівній посаді. Коли вже в якості керівника - у вас є виский шанс несподівано змінити свою думку і відкрити для себе весь спектр "шоку від нових вражень" які, повірте не будуть позитивним. Але якщо проранжувати всі категорії емігрантів то так, ще норм.
    1 Reply Last reply
    0
  • t317110588T Offline
    t317110588T Offline
    Olha Burdeina
    wrote on last edited by
    Цього тижня бачила, що гуси летіли, переважно, завжди в одному напрямку, а сьогодні зранку - вже у зворотньому..🙄 Певно, сніг таки налякав їх🤔
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuri Nakonechnyi
    wrote on last edited by
    Кілька знайомих нещодавно теж закрили кредитки від Волмарту, дуже сильно матюкалися про свій досвід користування цими картками)
    1 Reply Last reply
    0
  • t283853624T Offline
    t283853624T Offline
    Вікторія
    wrote on last edited by
    ✨ ПІЛАТЕС В НЕДІЛЮ Мрієте про гнучке, сильне тіло та внутрішню гармонію? 🧘‍♀️ Пілатес – ідеальний спосіб досягти цього! Це не просто тренування, а справжнє мистецтво руху, яке зробить ваше тіло сильним, а душу – спокійною. 🌸 Що таке пілатес? Це про здоров’я, гармонію та легкість у кожному русі. Зміцнимо м’язи, покращимо поставу та навчимося слухати своє тіло. 🌟 Тренер Таня – наш скарб! Її професійність і тепло зроблять кожне заняття справжнім задоволенням. Ви будете в надійних руках! 🕕 Коли? Щонеділі о 18:00 📍 Де? Kazka Dance Studio 💵 Вартість: $15 Записуйтеся вже зараз, щоб забронювати місце, пишіть @ohwhoissheidk Чекаємо вас 💖
    1 Reply Last reply
    0
  • t283853624T Offline
    t283853624T Offline
    Вікторія
    wrote on last edited by
    📢 Запрошуємо всіх на йогу в цю суботу! Щосуботи о 18:00 проходить тренування з йоги під керівництвом нашого тренера Тані Медвідь. Це чудова можливість розслабитися та відновити сили після насиченого тижня. 🧘 Йога – це ідеальний спосіб покращити фізичне і ментальне здоров’я, зняти стрес, підвищити гнучкість і знайти внутрішню гармонію. Заняття підходить для всіх рівнів підготовки! 📍 Де: Kazka Dance Studio 💵 Ціна: 15$ ⏰ Час: 18:00 кожної суботи Запис на заняття у Віки: @ohwhoissheidk Приєднуйтесь, щоб подбати про своє тіло та душу разом із нами!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oksana
    wrote on last edited by
    Та ні, мене вона не напрягала, просто пролежала без діла рік, поки брокер не нагадав про неї))
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oksana
    wrote on last edited by
    Не можу нічого сказати з цього приводу, так я сама цієї кредитки не маю.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alla
    wrote on last edited by
    В мене 2 сушефи філіппінці, одні з найкращих в моєму житті, від людей залежить, завжди
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lilac_springs
    wrote on last edited by
    В мене була роки три кредитка їхня. Користувалась, закинула, поклала в шафу і так вона там і вийшла з терміну. Проблем не було жодних. Як і кешбеку, бонусів чи т.п. Найкраще мати кредитку Суперстору,яка дає добрі points. За два місяці маю 200дол.кешбеку. при чому скупляюсь не щотижня в них, й заправляюсь в іншому місці. Хоча за їхні заправки непоганий кешбек. Та ж сама система в Canadian Tire. Але ратіо бонусних коштів до витрат наче менше.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Марина К
    wrote on last edited by
    Я десь чула що закриття будь якої кредитки знижує кредитний рейтинг
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.