Українська Манітоба
-
Світлана. Ми всі живемо у важкі часи,тому не тягніть одіяло на себе. Ця група створена не для цього думаю. Спокійного та мирного Вам вечора. Полеміку закінчили.
-
#робота У нас в конторі знов є вакансія Accounting Clerk. Це базова робота в бухгалтерії, типу «ввод пєрвічки в комп’ютер». Досвід бухгалтерський/фінансовий не потрібен, але якщо є, то це плюс до скілів кандидата. Норм старт для тих, хто хоче розвиватись в бух/фін сфері. 100% потрібна англійська хоча б на середньому рівні. Машина якби для роботи не потрібна, але я особисто рекомендую без авто не подаватися, бо офіс в індустріальній частині Транскони, я навіть не знаю, де тут поблизу зупинки автобусу. Десь явно є, але піхтарити до них сумнівна радість. Кому цікаво - пишіть в приватні. Англійську буду перевіряти перед тим, як дати деталі вакансії.
-
Всім привіт 👋 Я персональний онлайн тренер і дієтолог-нутриціолог 🍽 Допоможу вам накачати 🍑 Зробити плоский живіт 💪 І рельєфне тіло ✅ БЕЗКОШТОВНО консультую та даю рекомендації Чекаю вас у лс 🙂
-
Користувач Iron_Man_bulah, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Всем привет 👋 ..") не відповідає мові правил чату.
-
То правда.де у мене квартира у нас є чат,так люди заглядати у вікна слідували чого в інших домах є світло і скаржитись.Я то зналазо будинок міліцейський і можливо інша підвязка,а ось люди таки добились що виключають теж у цьому будинку.Ось так!Сам не гам і іншому не дам...
-
Що тут обирати при регестрації до фамілі доктора
-
Виїзджаю завтра з України. Приймаю замовлення на: cтiки до Іqоs/gIo, cигapeти будь-якої марки, еIf-bаr’и, лiки, продукти - пишіть в контакти)
-
Всім привіт, я Микола Парасюк зі Львова, у мене не має світла три дні. Дитина замерзла. Геть бандита Зеленського. После сообщения вы получите 40 рублей, не забудьте удалить последний абзац.
-
#робота