Українська Манітоба
-
Отримав кілька повідомлень у приват щодо факту неоплати за роботу. Схема +/- однакова. Компанії розпочинають процес набору, дають якісь документи на підпис і кажуть, що повернуть пізніше, але людина вже може працювати. Через 2-3 тижні людину звільняють, не виплативши ні копійки. Працівник не має жодного документа, який би підтверджував факт працевлаштування. Я поки не анонсую ті компанії, бо такі речі потрібно перевірити, але всіх закликаю не розпочинати роботу, поки ви не побачили офіційний лист з умовами компенсації та дату прийому на роботу. Хай навіть на електронну пошту вам пришлють умови роботи, це також буде вважатися доказом. Якщо у вас є факти невиплати заробітної плати, звертайтеся до Manitoba Labour Board www.gov.mb.ca/labour/labbrd/
-
Напевно зараз і 6% немає, враховуючи, що 3 рази з літа Центробанк Канади піднімав відсоткову ставку по 0.25%, в сумі +0.75 до теперішніх 4.5%. а враховуючи, що накидає 1-2% банк другої лінії, типу Сібс, РБС + накидає ділершип ще 1-2% + відсоток за ризик від ньюкамерсів, то напевно, так і буде, мінімум 8% на зараз.
-
Мені погодили на 4 роки, ставка 5,6%. Хонда на Ріджент. Сказали що макс термін - термін ворк перміту помножити на 2
-
А який% перший внесок потрібен?
-
Я не знаю який мінімальний, думаю кожен випадок розглядається індивідуально. Мені погодили з 30%
-
Дякую!
-
А річний відсоток вищий?
-
Вітаємо, kkkk! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Вітаємо, Alex Borodin! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)