Українська Манітоба
-
youtu.be/qYvV3zuMtoo
-
Нажаль таких історій багато. Просто потрібно все теж висвітлювати.
-
-
Добрий вечір! В хілтоні залишилось багато вечерь, кому потрібно - розбирайте))
-
Всім привіт…підскажіть можливо хтось стикався, в Manitoba hydro встановив автоматичний платіж але гроші незняло і пише мій борг…можливо хтось знає як правильно оплатити
-
Вирушаю з України завтра. Кому потрібні сигарети, алкоголь, стіки для айкос гло, ліки чи щось подібне - в особисті)
-
Колись прибувало кілька сотень українців на рік - тепер десятки тисяч. Звісно, що будуть різні ситуації та типи людей. В відео приведено один приклад, звісно, що є і більше. Але судити про тисячі людей по кільком десяткам - то некоректно. Я теж стикався з недобропорядними канадцями, але то було у відношенні 1 на 100. Я ж не вішаю ярлик на всіх. Марк краще б розповів про культурні відмінності, аби просвітити трішки наших людей
-
А чому немає в цих блогерів хороших історій про українців? Як дідусь танк зупиняв орків, як чи як дитина гроші на ЗСУ збирала і таких історій тисячі...українці всьому світу показали, хто вони такі...і зразу і в НАТО, і в ЄС приймуть..і захоплюється українцями весь світ...а тут якийсь Марк, який рекламує кредитні спілки, говорить що українці - це дно.. я з ним півроку тому спілкувався і консультував по трафіку, тепер видалив його контакти.
-
Ви про норми ввезення на 1 особу в курсі?
-
Але серед новоприбулих українців справді вистачає тих, котрі не виправдовують докладених зусиль та покладених надій канадців. Такі кейси необхідно висвітлювати
-
Мені, слава Богу, ні цигарок ні ліків не треба ☺️
-
Публічно визнавати провину своїх громадян та намагатись запобігати безпосередньому повторенню – це вірний підхід. І війна не дає карт-бланш на свинство.