Українська Манітоба
-
Всім привіт мій лендлорд попросив розмістити оголошення про роботу, писати йому на пошту: I have a full-time job opportunity for a housekeeper in a seniors living home in St Vital. Anyone interested can email me at [email protected]
-
life.pravda.com.ua/society/2023/02/6/252730/
-
SWIFT . Вам потрібні Swift реквізити Вашого Канадського банка. Я відправляла під новий рік, то у мене перевод йшов 20 днів. Польський банк дає перевести тільки 5000 що за добу. 30 зл комісія польського банка, 17 долл- комісія канадського. Але перевели по дуже приємному курсу. Якщо не переводити у мене за кожну транзакцію в Канаді з польської карти додатково знімається 5% комісії. А це до фіга.
-
Вітаємо, AISHE USEINOVA! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Такі теми сюди: t.me/uccmb. Вже переніс ваше повідомлення.
-
Невеличкій cover letter, шо ви такій то такій хочете податися на цю позицію, шо ви думаєте зі своєю освітою та стажем будете корисні для цього бізнесу/позиції і як шо вони мають якись питання чи хочуть дізнатися про вас більше завжди можуть з вами зявазитися по телефону чи імейли і прикріплюєте резюме…щось тіпа того…
-
Може хтось тут полюбляє сеанси масажу, підкажіть будь ласка майстра, легального, щоб страхування покривало?