Українська Манітоба
-
Вітаємо, Viktoriia Pugachenko! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Дякую. А за другий рік то ви пожартували?
-
Зрозуміла)
-
Користувач Certs, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("🔥Сертификаты CO..") не відповідає мові правил чату.
-
Підкажіть чи правильні мої міркування. Дитині 9 років, в Україні навчалася у 4-му класі. Чи правильно я розумію, що нам потрібно до elementary school звертатися щодо місцевого навчання
-
Ні нема) при elementary school є kindergarten як правило то самий початковий клас, потім grade 1-8 всі вчаться в одній школі, а починаючи з grade 9 то вже high school 🏫
-
Тут middle шкіл немає?
-
Так, це має бути в вас elementary school, high school починається десь з 14 років
-
Тепер зрозуміла, шо все помінялося, бо мені та чоловіку зарахували але то було ще далеко до 2020 року 😀
-
Але в 9 років це ж ще elementary, вірно?
-
Скажить будь ласка, чому стаж не зараховують? Ви були в МPI приносили довідку перекладену та завірену з ДАІ за попередній стаж в Україні?