Українська Манітоба
-
ну подивимось) зараз після туману все як у казці! побачила, що скрізь є дерева))) і небо дуже гарне.
-
Дякую! Вчора подивилася на сугроби і подумала як це все по весні виглядатиме:) - чи жах і чорний сніг, чи все швидко тане і плаває?
-
поки нє, але то більше питання до зими:). Вертаюсь на початку березня. Також якщо хтось захоче щось передати
-
Ну і доречі про переміщення) Планую на початку лютого летіти через Торонто у Відень. Може комусь треба щось передати, невеличке візьму. Також до Києва зможу передати до кінця лютого, якщо треба.
-
Це не програма, це місце. Там центр допомоги українцям.
-
Доброго дня. Ось подаюсь дитині на новий visitor record. Скажіть, у client information, писали пояснения, що консул прожовжив паспорт і ми подаємо документи? І чи обов'язково заповнювати Imm 5257, якщо ми не збираємось перетинати кордони канади ? Тобто я роблю тільки новий візитор рекорд.
-
Я теж думаю, що iдуть ну то так склалося. Не бачу змiсту колупатися в причинах, всi люди рiзнi. А складати собi видимiсть, що ти все знаеш i наче все контролюеш, все одно далеко вiд справжньоi картини свiту.
-
Я думаю, що більшість іде в інші провінції. Це моя дуже особиста думка, не обґрунтована взагалі абсолютно нічим, крім поверхневих вражень від багатомісячного читання обговорень «Вінніпег це дніще» ))) Люди, шо втізжають та пропонують саблет, не пишуть причини переїзду, мабуть, через те шо не хочуть спричинити новий срач, яким, як правило, закінчується будь яке обговорення «мені не підходить Манітоба».
-
-
З Канади їду дуже мало у відсотковому відношенні. Просто ті, хто їде, дуже голосні на увесь інтернет - і саме тому складається враження, що їде назад багато. Хтось зрозумів, що в Канаді без англійської чи французької особливо успішним не будеш, а вчити мову не хочуть, не мають часу тощо. Тому і їдуть назад. Хтось зрозумів, що треба вчитись, довчатись, щоб бути у своїй професії у Канаді. Не мають плани, змоги чи бажання це зробити - їдуть назад.
-
Мені також цікаво, і думаю інформація про причини і обставини буде дуже корисною для новоприбулих та і для тих , хто збирається їхати