Українська Манітоба
-
Теж як варіант, дякую за відповідь
-
Канадці з якими я роблю, ну ті вже шо по старше, кажуть колись можно було… Жіночки сиділи вдома с дітками а чоловікі робили і одного доходу вистачало, зараз вже той варіант не проходить…
-
Ви чомусь тлумачите термін «висококваліфікований» лише як такий, що має відношення до технічних/інженерних професій. Насправді висококваліфікований фахівець – це фізична особа, яка володіє конкретними навичками або досягненнями в будь-якій з областей діяльності. І юрист, і бухгалтер можуть бути втсококваліфікованими. І сантехник/токар/механік можуть НЕ бути висококваліфікованими. Висококваліфіковані спеціалісти, що ідуть в Канаду, можуть мати професії, що не потребують місцевий лайсенс. А можуть мати професії, що потребують. І тоді, мабуть, ці люди мають план, як той лайсенс отримати (або врахували всі «за» та «проти» і вирішили, що можна і без лайсенсу жити, займаючі трохи нижчі посади).
-
Але ж ці всі люди мали б «поважати закони» але нажаль ні
-
-
А навіщо 20 за машину? Можна в кредит
-
Чому ми постійно списуємо на мінталітет? Так простіше? Давайте розглянемо ситуацію. Я жив у Києві і дуже часто переїжджав, тому що змінював роботу або робочі локації в одній компанії. І ось після чергового переїзду я не знайшов свого паспорта. Довелося відновлювати, поїхав у своє рідне місто та розпочав процедуру відновлення. І почалося, мене просто почали мурижити якимись незрозумілими папірцями і одразу про них ніхто не говорив. Тобто типу ну все принесіть ці 3 папери і отримайте паспорт. Приношу, а вони питають, а де ця четверта? І так повторилося кілька разів. І звичайно вони завжди натякали на те щоб вирішити. Я принципово цього не робив, втратив дуже багато часу і почалися проблеми на роботі, оскільки довелося затриматися на довгий час. Або другий випадок, у мене згоріла дача, коли там нікого не було. Мені зателефонували, я приїхав. Мене покликав там їхній старший пожежник і почав мені лити науші "типу, а ось ми так можемо написати або так можемо написати, вам як хочеться більше" Я його відморозив. Потім він покликав ще якогось свого колегу і почали ще жорсткіше за мене розкручувати "типу навіщо вам ці проблеми, ми можемо все зробити красиво" були знову послані. Приїхав слідчий з операми, вони осторонь довго говорили і потім покликали мене і помчала "почали мене статтями грузити, лякати судами, великими штрафами та виплатами сусідам, давай допоможемо тобі тут і зараз інакше ми напишемо що ти винен, ти попалив, ти не акуратно користувався якимись предметами побуту чи речовинами". Були послані всім натовпом. Вони шоковані, розвернулися і поїхали. У результаті написали підпал третіми особами. Ні штрафів нічого. Так ось питання, чи у нас з ними різний менталітет?
-
Ціни на все підросли в рази, а зарплати дуже не ростуть та ще інфляція, та ще ковід і ще куча всього…вже одного income недостатньо як було раніше…
-
Це світова криза. Зараз важко всім.
-
Користувач Yury, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Та де там, то м..") не відповідає мові правил чату.
-
Не менше 20 тисяч? Та це шикарна імміграція. Навіщо працювати 😂