Українська Манітоба
-
Ну на якийсь maintenance можна мабуть піти
-
Ремонт і модернізації ноутбуків , пк, серверів. Збірка пк, графічних станцій,в тому числі і майнінг ферми)
-
1,39 в суботу здавали
-
Здається 2 кім. квартира в багатоповерховому будинку. Адреса - 595 River Ave. Доступно з 1 березня. Тихий район, хороше транспортне сполучення, поруч є магазини. Окрім 2 кімнат, є велика кімната разом з кухнею. Пральна машина знаходиться на кожному поверсі. Ціна оренди 1399$
-
Hello, everyone! My name is Denys. I’m looking for a job. Remote computer assistance and setup of programs are available. I am a qualified computer technician. I repair computer equipment and laptops. I have fixed more than 8,000 computers. I’m specialized in PC modernization, assembly of gaming and professional computers for developers and graphic designers. I can setup routers, Internet, install software, licensing, maintenance.
-
Підкажіть будь ласка. Сьогодні їздили на medical exam. І простоявши три години в черзі з дитиною яка весь цей час кричала. Ми нарешті потрапили до лікаря. Вона там щось записала в компютері і відправила на рентген(в тому ж приміщені) і кров(в іншому місці). Рентген передімною закрився на перерву . Вже не було сил чекати і я поїхала. Скажіть будь ласка тепер мені щоб зробити рентген треба їхати по тій самій адресі чи можна будь де? Так само як і кров? В любій клініці?
-
Підкажіть будь ласка!! Куди можна з дітьми піти святкувати день народження? 8 років і older. Щоб не дуже дорого. Накшталт, розважальний якись центр, чи я навіть не знаю що можна вигадати ще..... Буде дуже вдячна за допомогу
-
Ukrainian Canadian Congress - Manitoba та Canada Revenue Agency проведуть серію вебінарів на тему "Податки з доходів, податкові кредити та бенефіти". Буде можливість поставити запитання представникам CRA. Наступний вебінар відбудеться 16-го лютого з 18:00 до 20:00 CST Реєстрація http://bit.ly/3Hbm3jg Вебінар буде з українським перекладом. Topic: Income Tax, Benefits, and Credits: Webinar by Canada Revenue Agency This webinar will be conducted in English with a Ukrainian interpreter Для усієї Канади!
-
Інтернету там не було (wifi був без нього )