Українська Манітоба
-
То давайте реквізити якщо є , хочаб по трохи хто скільки може скинемо )
-
Був пост про це на фейсбуці, в групі. Зараз спробую знайти
-
Ось
-
www.facebook.com/groups/manitobaua/permalink/2473722109458294/?mibextid=W9rl1R
-
Підкажіть будь ласка. Я маю рахунок в CIBC. Є кредитна картка. Коли приходить стейтмент я дуже просто перекидаю з дебетного рахунку на кредитний. Місяць тому отримав картку Costco Cibc . Прийшов стейтмент по ній і я не можу так само просто кинути на неї гроші. Може ви стикались з таким питанням. Дякую
-
Dmytro Дякую за відео, Ось таке питання по вашому відео, по дитячим бенефітам. Повинно будти відправлено поштою 3 листа? Якщо з формами і доками все зрозуміло. То в 2 листі форма + войд чек, а в 3 листі форма + паспорт та Ворк Перміт. Якщо вся сім'я подається в 1 листі, то в 2 та 3, де рахунки документи потрібно всієї сім'ї чи одного головного заявника, бегефіти будуть одному чи вмій сім'ї.
-
Ні, на самому апараті не треба нічого натискати. Можна заплатити через застосунок в телефоні, не вилазячі з машини, якщо з машини видно # паркомату, біля якого ви встали (або якщо знаєте адресу, де ви стали. Або таи воно кажись ще й мапу має в застосунку, так шо можна просто знайти себе на мапі)
-
Для тої сім'ї вже волонтери вже запустили фандрейзинг. Випадок, який я описав, стався у Альберті. Мій пост виключно для того, щоб спонукати людей подивитися на страхування від нещасних випадків, бо всяке буває у житті. За $20-30 щомісяця можна купити страховку до $100К.
-
Спробуйте так: Якщо не має кнопки Make a payment, чи не бачите кредитку при виборі Transfer Funds (в полі To account) , то вам треба її додати туди. Це можна зробити тільки в Онлайн банкінгу (заходите з сайту CIBC, не в моб. додаток). Заходите на My accounts, і вибираєте Link account.