Українська Манітоба
-
Як вони повідомили що ви можете користуватися winpass, на e-mail? Звичайну карту peggo вже на той момент купили?
-
Просто з іншої провінції переїжджаємо😅
-
Ну коло хатинки може буде і гараж з підігрівом😉, але сніг треба всеодно чистити😀
-
Та й без підігріва гараж норм. А мущщіна мій, оно, взагалі просто попід домом на дорозі трак ставить, і не втикає його в розетку взагалі ніколи. Заводиться завжди, яка б не була температура вночі. (Я також в гаражі без підігріву не втикаю машину в розетку, хоча й можу. Але навіщо, акк нормальний, заводиться) А сніг то так… сноу блоуер наше всьо.
-
Ми не чистимо, до нас приходять спеціально обучені люди і чистять. Ми спочатку думали то сусіди такі добрі, собі чистять то вже й нашу доріжку теж. Бо ми живемо в бейсменті, а над нами ще одна сім'я то ж один двір на двох. А виявилося це такий сервіс від лендлорда. Він наймає якусь службу яка чистить нам сніг відразу після того як він випадає. Я про те, що не обов'язково самому чистити. Тільки я не знаю скільки це коштує, бо в нас це входить у вартість оренди
-
Пам’ятаю однієї зими чистила день в день, чоловік як на зло поїхав в Україну на векейшен, то мені тут такій векейшен був з тим снігом 😂, але всеодно зиму я люблю і сніг обожнюю, таке все біле чистеньке навколо 🥰
-
Так, можна «підписатись» на контору, що буде приходити і чистити. Там абонплата в районі $180 на місяць, кажись… (ми питались років з 2 тому, може зараз ціни змінились. Ми не підписались, а придбали сноу блоуер :) ). І хлопці приїздять, коли випадає сніг. А якщо снігу немає, то не приїздять (але абонплату знімають :) ). Ну або можна кожного разу замовляти після снігопаду, але тоді може бути не прям швидко.