Українська Манітоба
-
Всім привіт! Зараз займаюсь підключенням інету, звернулась до чоловіка, що типа обслуговує наш будинок (від shaw), і він прислав мені тарифи. Там є місяць до місяця та контракт на 2 роки, де умови ясно краще. Цікаво у кого як? І що порадите контракт чи ні? Дякую
-
Дивлячись на що, на лахі ніби кожного сезону є скидки/розпродажи, на техніку може ще трошкі бути back to school in August, ну а так треба дивитись по флаєрах кожного тижня в різних магазинах щось є… В Вінні напевно більше всяких розпродажів) Шо shopaholics скажуть?)
-
Я з Харкова))) але коли маєш чоловіка зі Львова, то вже результат на лице 😂 до зустрічі з ним майже не говорила українською мовою… Дякую за комплімент, мені дуже приємно 🥰
-
Раз пішла така тема про 💻, дам об’явку, не реклама бо я з цього нічого не матиму, повірте.😅 Працюю в ForestComputers (район Downtown). Якщо в когось комп/ноут згорів, завис, хочете проапгрейдити, забули пароль або хочете зібрати щось для ігор, тощо. Телефонуйте: (204) 956-6590 Влад✌️
-
«НАМ НЕ СТРАШНІ МОСКОВСЬКІ ВОШІ, НАМ СТРАШНІ УКРАЇНСЬКІ ГНИДИ» (Симон Петлюра). Це про тих хто ще не перейшов на Українську мову
-
Взагалі то він мав на увазі іншу категорію людей і без прив'язки до мови.
-
Вітаємо, Marina! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)