Українська Манітоба
-
Користувач Nataliia T., будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Bridging progra..") не відповідає мові правил чату.
-
Звідки ви знаєте? Я роблю з філліпінками яку цю процедури проходили від почадку до кінця, і робили під наглядом ліцензованих медсестр…
-
Підтягуйте мову і подавайтесь тут катастрофічна нехватка медсестр! Ковід добив цю систему… Уряд та юніони не знають вже звідки їх брати!
-
Програми по отриманню ліцензії як bridging program for nurses не можно робити як що маєш обмеження в work permit
-
Судячи з того, що люди звільняються через постійні овертайми, навіть при хорошій зарплаті, то проблема точно критична www.cbc.ca/amp/1.6747768
-
Ой краще не починати цю тему 🤦♀️ я вже 8 років працюю медсестрою, як почався Ковід був жах, а після нього ще краще… багато медсестр просто gave up licence і пішли з кар’єри…тому як що є медсестри в чаті з гарною англійською мовою подавайтесь на легалізацію дипломів і ласкаво просимо до nursing career🤗
-
fb.watch/iUJJKqq162/?mibextid=qC1gEa
-
Щоб я потім retired 😀
-
Я роботу свою дуже люблю🥰, всі кажуть nurses make a good money, але після таксів там не так вже багато і лишається, та і я не про гроші…
-
В nursing дуже багато направлень, можно робите де вам підходе чи подобається: emergency, icu, long term care, community, public, maternity, surgery де душа забажає Зміни по 8 чи по 12 годин, full time, part time, бенефіти, зарплата на старт LPN $30, RN $40 per hour… Все мене понесло 😂мій HR була б в захваті від моїх recruiters здібностей!
-
Так і знала що з мене recruiter не дуже 😂
-
Та і англійська в них друга державна мова якщо я не помиляюсь
-
Не перестаю дивуватися ввічливості канадців 🥰, чоловіку лишили записку на windshield А він злющій як чортяка, матюкається 😂