Українська Манітоба
-
Мені здається, що в тих групах сидять люди і пишуть подібні пости задля дескридитації українців. Вже не перший раз
-
Якщо менше 25% то потрібно платити додаткову суму страхування CMHC, і тому це дорожче. Якщо банк взагалі погодиться на іпотеку звичайно. В цілому зараз вартість іпотеки надзвичайно висока, ріст вартість нерухомості призупинився, дуже добре прораховуйте чи вигідно купувати нерухомість при даній ситуаціі на ринку
-
Зараз mortgage rate дуже піднявся більше 5% і кажуть що і далі буде рости, хоча куди ще більше 🤷♀️то напевно зараз вигідніше рентувати ніж купляти…
-
-Ви як в тюрьму потрапили? -Та я квартиру купив в Канаді...😅
-
Різні програми - різні вимоги
-
Нові ?
-
Це не в Канаді))) якщо без жартів, то IKEA
-
Вітаю. Скажіть будь-ласка, чи обов'язково потрібно мати кошти на рахунку при подачі документів на PR. Можливо хтось вже проходив цю процедуру, поділіться будь-ласка.
-
Давно не піднімалась вічна тема - підкажіть де матраси можна купити подешевше 😏
-
Так
-
Хтось вже консультувався з mortgage broker чи банком, який мінімальний даунпеймент буде на квартиру для temporary resident (CUAET)?
-
Мені це теж незовмім понятно, може хтось пояснить? Все зараз списується на Ковід 🤷♀️
-
Ось це рішення піднімати рейт замість побудови доступного житла - мені не зрозуміле, зовсім. Канада мотивуює імміграцію і якщо глянути, як кількість населення збільшилась за останні десятиліття. Але відмовляється вирішувати питання доступного житла. Море території для будівництва і бажаючих працювати в цій галузі.
-
Знаю де не нові але хороші
-
Викупили навіть не приїжджаючи сюди 😁 як інвестицію в бетон
-
Типу викупили, а самі додому поїхали? Чи купили, щоб потім здавати, а самі живуть в будинку?
-
Думаю, бо: 1. Інфляція (гроші дешевшають); 2. Ріст податків на нерухомість; 3. Ріст цін на ремонтні послуги; 4. Ріст ціни на будматеріали; 5. Відсоткову ставку можна потім понизити через рефінансування. 6. Все одно дешевше, ніж орендувати
-
Не знаю, як ковід з тим пов'язаний. В Україні будівництво нових житлових районів не спинялось і навіть люди з заробітками нижче середнього, по трішки шкрябали на 1но кімнатну студію в новобуді. Тут виходить, що іммігруйте, везіть свої збереження та спалюйте в пічці оренди житла.
-
До Ковід в Брендоні модно було купити новобудову за $400 тис, зараз мінімум $500 тис. Процентна ставка росте будинки дорожчають і рієлтерів бізі, все розмітають… де логіка?
-
Це просто хтось показав Трюдо тисячі пустих кондо в Торонто викуплених китайцями)
22 Jan 2023, 08:02
34001/231707
35 minutes ago