Українська Манітоба
-
Добрий день, може хтось шукає житло. Ми їдемо в іншу провінцію, тому звільняються 2- кімнатні апартаменти у чудовому районі міста (район Island Lakes) за ціною 1425 CAD + світло. Домашні тварини дозволені. 2 санвузли, балкон. З пральною машинкою та сушаркою. Меблі покупали нові, віддамо по гарній ціні. Можна в розстрочку. В наявності 2 ліжка (King size та Quee size) з матрацами, ліжко та столик для немовляти, стіл офісний/письмовий, стіл кухонний зі стільцями, диван та телевізор. Є різне кухонне приладдя. Фото та більш детальна інформація за телефоном +1 204 583 69 32, +38 050 054 30 57 (Telegram, Viber, WhatsApp) Аліна
-
Боже, яки ви милі 🥰😂 прям не можу))) Згадую себе перший раз, так само відкрила і така де гроші!
-
І що прям тепліє на душі?
-
1 кімнатна квартира в центрі. $1050 вся комуналка входить до вартості + безкоштовна тренажерна зала і басейн на даху теж безкоштовний. Можна з котиком/кішечкою. Є велика тераса з видом на захід сонця та півманітоби так як 21й поверх. Новий ремонт, пральня на першому поверсі, в‘їзд з 1 квітня. Я їду додому в Україну, перегляди до 23 березня. Записуйтесь на перегляди в любу годину, я працюю вдома і завжди на місці. Гарного дня!
-
Ви ще навіть 6 місяців не відробили?