Українська Манітоба
-
До податків всі тарифи
-
Rogers 70$ 100gb 5G після використання 100 ГБ обмежена швидкість, я так зрозумів 2g. Ловить добре, проте не 100% 5g, хоча на мапі в них показує весь Вінніпег має бути.
-
Усім гарної неділі, шановна спільнота! Поділіться який тарифний план для мобільних та який оператор зв'язку ви обрали для себе? Вчора дзвонив до підтримки водафону, там сказали, что "доступний роумінг" буде доступний для підключення до 12 січня, а потім ця послуга буде недоступна. Тож стало питання, що обрати з місцевих операторів, щоб було трохи інтернету, та гарна якість зв'язку. Усім дякую за відповіді.
-
В тему про хелс кард... через декілька місяців як отримав її помітив невелику помилку. У дівчат (дружина і дочка) відсутня остання літера прізвища. В мене прізвище закінчується на "ов" Тобто дівчатам мало бути "ова". Але стоїть у всіх "ов". Вже декілька разів отримували послуги в лікарні і т.д. Питання чи потрібно зараз все таки змінити. Чи коли отримуєш статус ПР тоді вона змінюється?
-
Нічого особливого не запитують. Куди їдеш, до кого, з якими намірами, чи плануєш довго жити в Канаді. Головне щоб всі одинаково з сімі відповідали і не викликало щось підозру. У мого сина 16р спитали чи ми маємо рідню тут, він сказав що нас зустрінуть ( мав наувазі волонтерів), я перед тим сказала що родини немає. Офіцер прищурено на нас подивився. Я невимушено пояснила, що рідні у нас справді немає, а зустрінуть волонтери. Син не зрозумів. Якось так, головне розумно і логічно відповідати на питання.
-
Ну то варто питати там де чули.
-
Тільки бажано щоб на Канаду не нарікали. А тот зараз в тренді: приїхати сюди, записати фейкові тікток відоси :)