Українська Манітоба
-
Дякую
-
CELPIP повністю на компі, описуєш умовну конячку в середньовічному рожевому костюмчику, шапочці і з кільцем на копитці Потім була картинка як купа людей принесла на якусь тусовку домашніх тваринок і питання «ЯК ВИ ДУМАЄТЕ ШО ВІДБУДЕТЬСЯ ДАЛІ?»🤣 це ор Всі свої думки начитуєш у мікрофон IELTS перед тобою сидить жива людина, але «you have 30 sec to think and 2 mins to talk» на такі теми, шо і українською сильно не знаєш шо сказать🤣
-
Я з ходу не памятаю , там вакансій 30. Ввечері зможу сказати
-
Компані мого чоловіка шукає айтішників)))) пишіть, порекомендуємо))
-
Доречі, питання до старих і хворих: от мені лікар виписав рецепт на пигулки (такий пафосний лист розміром А4), я там ж у лікарні пішла в аптеку вони його забрали і продали мені пігулки. Через місяць я знову прийшла, сказала прізвище і вони мені продали, видавши маленький папірець надрукований, що от продали оце виписане оцім лікарем за стільки грошей такого-то числа. То я тепер тільки там купляти можу чи то єдина електронна база даних і будь-який шоперсдрагмарт мене розпізнає за прізвищем і продасть наступну пачку? Чи їм отой мікропапірець треба принести шо дала та аптека останнього разу?
-
В Rexall своя база, у Shoppers своя і т.д. Якщо маєте страхування, то один раз в кожному місці треба, щоб вас в базу додали. Також на рецепті може бути дозволена кількість "поповнень", щоб знову до лікаря не бігти, ви просто приходити і купуєте знову, доки всі життя не закінчаться