Українська Манітоба
-
Я читав що на Uber Eats до 30k на рок не треба gst/hst Але від цього не стало легше Далі не знаю як заповнювати цей 2125😭
-
Ви розпочніть, це найважче Через той сайт, що я скинула простіше Я пробувала черещ інші- не вийшло
-
якщо брати в загальному, то споживчий кошик в Онтаріо дорожчий, ніж у Манітобі десь на 15% як мінімум. Це ще без вдвічі дорожчої страховки на авто та вищу оренду. Так, можуть бути знижки на овочі-фрукти, але в підсумку виходить все одно дорожче, якщо ходити до 1-2 магазинів, а не бігати з купонами по десятку магазинів. Кажу це як людина, яка багато років жила в Манітобі і зараз у Онтаріо вже півроку. Придбати житло в межах великого міста - від 900К за те, що у Вінніпезі 650К
-
Т4 то вписати розумію як, а цей клятий убер ітс вже ні
-
Дякую за інформацію, спробую так Може вдастся 😅
-
Їздив собі на велосипеді в вільний від пошуку роботи час
-
Заробив тільки 300 долларів, не хочу ніяких returns, аби не причепилися
-
Все залежить від вашої роботи та майбутньої кар‘єри. А так машину купили, літаки літають - спокійно собі подорожуєте. А на старість квартира в Коста Ріці і 6 місяців тепла :)
-
Це велика праця та заслуга і КУК теж. Доречі якщо спонсоруєте дружину то пмж(pr) швидше може бути :) :))))
-
Дякую
-
Ain't much but it's honest work 😜
-
При подачі на зняття обмежень з WP прийшов лист, ніби я подавалась на продовження: «Бла-бла, ви можете докласти цей лист дл діючого WP і працювати на тих же умовах, що і працювали. Якщо покинете Канаду до 6 липня чи до прийняття рішення по заявці, то втратити право працювати». Я не збираюсь виїжджати наразі, але то тільки мені таке прийшло чи то стандартний лист в них, чи щось пішло не так?