Українська Манітоба
-
Так, я ж не намагаюсь принизити торонточан, цей графік то є вимірювання середньої ціни будинку за різні роки у відношенню до середнього інкаму. І то відношення виросло в 5 разів не в гарну сторону. У Вінні то відношення буде меншим, але тенденція однакова по всій Америці
-
Ви мабуть країну зплутали )) З бункеру один дід у другому кінці світу майже не виходить 😁
-
Так, оселяйтесь у Манітобі, 2-3 роботи, і все у вас получиться.
-
Але ця схема то дуже чесно для нашого брата.. Канада і не дізнається, що ви там десь щось отримали, але вона вам довіряє та гадає шо ви їй теж. Показати чи ні прибуток та витрати в іншій країні то тільки ваш вибір, а у формах CRA є частина про прибуток за межами Канади. @red_maksim
-
Підкажіть, будь ласка, чи є перешкодою праця у прод магазинах, чи у закладах громадського харчування відмітка у ворк перміті «health service field occupations». Пошукала на сайті iRCC і трохи не зрозуміла чи відноситься це до харчування та дієтологіі. Буду вдячна за відповіді.
-
Ви умови праці обговорювали? Зарплатні, обов'яки ваші, бенефіти якщо є? Може бути таке, що форми податкові для провінції та федеральну вам видадуть заповнити в перший день чи додому. (Ця процедура наче ритуал з кожним новим роботодавцем). Якщо форми ви не побачите, то мабуть я б насторожився