Українська Манітоба
-
Можете ще підказати, як взагалі ви шукали житло? В нас нема ні референсів ні роботи покищо. В мене є віддалена робота із доходом який я можу показати.
-
Вітаємо, Juliya Bassan! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Вижити можливо, але є багато ньюансів. Потрібно житло поблизу магазину та роботи, або вас на роботу, за продуктами возять знайомі та колеги. В нас у Вінклері я знаю особисто маму з двома дітьми, в них транспорту не має але живуть не далеко від Волмарту, а на роботу возять співробітники, дітей в школу забирає бус. Але хотілося б краще для них авто, але щоб прям неможливо- такого не має.
-
Доброго дня. Підскажіть потрібно взяти авто в оренду на завтрашній день.
-
Доброго дня. Були вчора в MPI щоб обміняти права, але там попросили 2 документи для підтвердження проживання в Манітобі. Це виходить, що поки нема постійного житла то обміняти права не вийде?
-
www.assiniboinepark.ca/memberships ось гарний приклад економії , membership zoo and leaf, холодними вечорами, вихідними можемо просто вигуляти дитину за копійкі. 68 доларів на рік для дитини при тому , що разове відвідання leaf і зоопарку десь біля 30 долларів
-
Є new Journey Housing , до них можно записатися на зустріч . Там є україномовні агенти , ну звичайно англомовних теж вистачає . Вони вислухають ваші побажання, ваш бюджет та район де ви шукаєте - та дадуть декілька опцій , з номерами куди дзвонити , та адресами . Ще є варіант приїхати на район, де бажаєте жити - і просто там гуляти , дивитися будинки з вивесками за рент . Далі - маркетплейс, там є житло . Але щось воно то зникає то ще щось останні дні . Є группи типу на фейсбуку типу Winnipeg rent house . Як знайшли житло- перевіряйте мару злочинності , де воно і як . Від району дуже богато залежить, і то, до якого табору ви потім примкнете - тих хто ненавиде Вінніпег та хають його завжди , чи інші 😂 Та ще просто шукайте через Гугл , дуже богато вебсайтів з шікарним житлом , апарти де можно з тваринами , у будинках сауни, стім рум, зона для барбекю, кіно, більярд, кофешоп. І воно буде не богато дорожче ніж щось у даунтані