Українська Манітоба
-
Check out "WINNIPEG CAREER FAIR-MARCH 22ND, 2023" on Eventbrite! Date: Wed, Mar 22 • 1:00 PM GMT-05:00 Location: RBC Convention Centre Winnipeg 375 York Avenue, Winnipeg, MB R3C 3J3 www.eventbrite.ca/e/winnipeg-career-fair-march-22nd-2023-tickets-525852307407?aff=eand
-
Вітаємо, Наталі 🌺! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Добрий вечір,потрібна кімната для сімейної пари,у Вінніпезі,до кінця місяця
-
Користувач CryptoInvestol, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Ищу людей на уд..") не відповідає мові правил чату.
-
Таке враження ,шо цих hr змушують там сидіти , тому що це частина якоїсь програми , але насправді наймати вони нікого не хочуть .
-
В чому прикол всіх цих евентів ? Сотні, тисячі людей з резюме , та купа фраз від hr , заповніть анкету на нашому сайті? Дружина була на багатьох цих ярмарках , фігня повна . Краще зосередитися на пошуку роботи , і робити якісні розсилки , та погортати локальні сайти ,де викладають дуже часто те,що на Індід немає .
-
Тобто в цих брошурах є таке,чого немає на сайтах компаній ? Це такі собі таємні брошури , де є «пряма інформація» 😂
-
Так це все корупція і відмивання грошей😂😂😂 Вас не змушують приходити, а комусь простіше прийти,подивитись, взяти їхні брошури, почитати і подумати куди можна зателефонувати чи написати листа на пряму, а не чекати по 2 місяці з індід, все залежить від вакансій
-
Нагадайте де я з вами сидів за одним столом ,та пив міцних напоїв ?
-
Насправді це шанс для кандидата зробити пітч про себе та презентувати себе десятку роботодавцям. Навіть, якщо не буде результату, то мова покращиться точно. І менше буде страху говорити 😁
-
Добре тобі, коли ти знаєш всі всі компанії на пам'ять 👍
-
Вже і команди почались . Шановний , едине що ви можете прискорити, то це своє емоційне вигорання .
-
HR це по приколу 😂, халявна їда і можливість вийти з офісу.
-
В нікнеймі додай рік народження👍
-
Але вважаю , що вихованість має бути . Принаймі ,я цього притримуюсь .
-
Навчись поважати роботу чужих людей, які намагаются допомогти з роботою та прискорити її пошук, зараз ще б на "ти" в інтернеті ображатися😨
-
Я теж це читав, але вже майже місяць і тихо від гідро
-
Ну тут більшість на ти, навіть зі старшим поколінням 😁 Мене дуже спочатку дивувало, коли молодші до старших зверталися на ТИ. Це було у Пласті, всі дійові особи є канадцями у другому-третьому поколінні.
-
Досить вже ображати один одного. Готуйтеся до п'ятниці 😂
-
🤣🤣🤣 я тільки сміюсь з цього, а вигораєш тут ти, якому не подобаются ярмарки, і ніхто тебе тут не знає, чи ти він,вона ,воно, підліток,чоловік чи дідусь
22 Jan 2023, 08:02
37761/231970
2 minutes ago