Українська Манітоба
-
Там вам палець до низу поставили самі дівчата, хіба так можно???
-
Ну це бан😱
-
Не підкажу чому видає помилку Але я створювати аккаун почала через годину від відправки декларації (онлайн) Там ввела свої дані і підтвердила адресу, плюс були контрольні запитання і всяке інше. Потім ще раз запитали адресу і написано було, що для подальшої реєстрації вони мені поштою вишлють код. Код прийшов через 4-5 дні і мене пустило в кабінет Як зробити дайрект депозит не підкажу, ще на етапі відправки документів на GST/HST я поштою відправляла з документами войд чек. І все приходить на карту. Вже і повернення з податків прийшло навіть
-
Якась маячня , я відправив цю декларацію через wealthsimple, прийшли листи ,що CRA прислав відповідь,але щоб це прочитати ,треба зайти в аккаунт ,потім намагався зареєструвати аккаунт в CRA, в вибивало постійно помилку ,написали ще 3 помилки і аккаунт буде заморожено , всі дані вводив з декларації , через стоковий браузер віндовс . Ніфіга не зрозумів, чи отримали вони, чи ні .
-
Користувач Nataliia T., будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Дайрект депозит..") не відповідає мові правил чату.
-
Користувач Nataliia T., будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Можно настроїти..") не відповідає мові правил чату.
-
Користувач Nataliia T., будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Direct deposit ..") не відповідає мові правил чату.
-
Я не можу ніяк написати вам, що дірект депозит можно зробити в настройках сра акаунт онлайн! 🤪
-
Зараз подзвоню їм і передам ваші побажання 😂
-
Там система CRA просто не витримує навантаження, зараз бізі сезон, там сервір закипає 🤯😂