Українська Манітоба
-
Та ну, так тут це не працює… є прайс ліст на послуги, при оплаті клініка не знає чи є в вас страховка чи нема…
-
Навіть не знаю, як прокоментувати. Мабуть що так🤷♀️
-
Ги-ги)
-
Пропоную тему закрити) Я насправді якось несвідомо зробила антирекламу. Можливо мені робили якийсь супер потрібний ренген, я не знаю. Це був мій перший похід до стоматолога тут) тому я поки немаю достатньої компетенції гнати бочку на них)
-
У чаті це питання підіймають щодня , я розумію що може не всі вміють користуватися пошуком . То я тут як тут , поспішаю на допомогу 😂 так , житло буде , не факт що у готелі , може у гуртожитку , не факт що на місяць , може на тиждень- два . Але на вулеці та голодними громада вас не залише . Легкого вам перельоту , ласкаво просимо .
-
Привіт, намагаюсь податись на кліматичні, там як пруф що я живу в Канаді потрібні деякі документи, і написано які самі. Це рекомендовані як приклад чи потрібно саме їх? Наприклад квитанція з амазону або хаус нотіс оф ентрі від лендлорду, можна таке чи ні?
-
Медична страховка, водійське посвідчення, стейтмент з банку, або void check, від лендлорду…не думаю що амазон пройде, може краще phone bill, чи hydro bill