Українська Манітоба
-
Тут не дуже прив'язуються до номеру телефона, більше до SIN. Тому не думаю повинні бути проблеми із цим
-
Дуже дякую, бо я вже перелякалася
-
Шановні, маю питання. Це нормально, що bill of sale на покупку машини написаний від руки власником, на шматі паперу?
-
Нічого
-
Обов’язково потрібна!
-
Ми так пару раз купляли, тоді може і тої форми MPI не було…
-
Маєте на увазі, щоб дані були всі? Чи саме форма? Бо зараз це виглядає як шматок паперу А5, на якому все написано від руки
-
Скорше всього прийдеться заплатити за візит до лікаря, але потім зробити reimbursement… не знаю якщо чесно запитайте в walk-in яка процедура …
-
Ну напевно зараз вже все іде до цивілізації))) бо наша перша покупка машини була навіть не на аркуші А5)))
-
Користувач VetalInvestor, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Ищу людей на уд..") не відповідає мові правил чату.
-
Доброго дня!В українця йде камінь з почки, дуже боляче. Треба ношпа чи якийсь інший спазмолітик. Health card, ще не отримав і вчора звертались до лікарні щоб просто рецепт виписати на ліки-сказали 1150 баксів прийом без карти. Може будуть у когось ліки(за гроші), чи рекомендації куди звернутись. Бо людина вже 4й день мучиться... Дякую!