Українська Манітоба
-
Мій мужик працює в констракшені. Він вам не зварювальник, але супервайзить прокладання інфраструктурних труб під землею тут, у Вінні. Зараз спитала, скільки він платить субконтакторам-зварювальникам з Ред Сіл. Каже «мінімум $40 на годину. А далі залежить від того, яка ще у них є сертифікація. Наприклад, якщо є pressure ticket (я хз шо це таке), то буде більше»
-
А скоро літо. Всім рекомендую політ на гелікоптері в провінції Альберта
-
Гімлі і Рівертон, їхав на роботу зробив фото
-
Дякую, свої фото
-
Коротше, обираєш район де хочеш жити. Відкриваєш Гугл мапу, пишеш apartments - і передивляєшся все у тому районі шо обрав. Потім їдеш коли на перший перегляд - гуляєш по району, лутаючи додатково все чого не було на Гугл мапі. Мені здається це найпростіший варіант дій
-
Користувач AlexArbitrageCrypto, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Ищу людей на уд..") не відповідає мові правил чату.
-
Користувач AlexArbitrageCrypto, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Ищу людей на уд..") не відповідає мові правил чату.
-
Добрий день! Підскажіть будь ласка чи є у Вінніпезі магазини з ортопедичним взуттям для дітей?
-
-
-
Анна , Можно і мені в приват скинути контакти пошуку житла, дякую
-
-
доброго дня, можливо мій досвід буде для вас корисним. я пішов іншим шляхом, обравши на карті локації що відповідають моїм вимогам, подивився до яких керуючих компаній належить будинок. У них є сайти з інформацією про ціни та вільні апартаменти (хоча вона не завжди релевантна). Тож я особисто відвідав офіси цих компаній. Всі крім едісона надали допомогу ( до таверс не доїхав) . можливо це вам стане у нагоді