Українська Манітоба
-
Я не моніторив тут ринок прискіпливо, але на перший погляд тут автомобілі дорожчі і вибір менший. В Оттаві теж вибір так собі, якщо брати до уваги GTA, там є куди розгулятися.
-
Підскажіть будь ласка. При купівлі машини (придбали в салоні у ділера уживану в кредит), чи необхідно щось платити додатково до податкової? Чи існує тут така система? Дякую
-
Я мав safety з Онтаріо.
-
Закладайте ціну автомобіля + 2-3 тис на ремонти + податок і реєстрація. І не програєте.
-
Мій кейс не репрезентативний, бо мені продали знайомі по низу ринку.
-
То часта проблема 😁 особливо якщо у вас у магазині є кілька однакових імен. Наприклад, у нас на у суперсторі на Байзон до CUAET було тільки 2 Тетяни (одна з них моя 😁), які замовляли через flashflood. На вчора вже 8 клієнтів із таким же ім'ям. От і відають коробки без перевірки
-
Там є опція, ви можете вибрати, шоб вони вам передзвонили, і не треба висіти на лінії довго.
-
Дякую
-
Відсутні боки від flashfood. Була пару днів тому у чаті розмова, про випадки коли люди купували бокси з фруктами через flashfood, але як приходили забрати боксів вже не було. Вчора в перше з такою ситуацією зіткнулася і я. Але робітниця крамниці допомогла через мобільний додаток подати заявку на відшкодування. Шкода, що бокс я так і не отримала, але таке трапляється
-
Користувач caneventalkshit, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Ищем в комaнду ..") не відповідає мові правил чату.
-
Користувач caneventalkshit, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Ищем в комaнду ..") не відповідає мові правил чату.