Українська Манітоба
-
Доброго ранку.Чи є можливість найти роботу на м'ясокомбінаті або рибному заводі,бо є практика.Всім щиро дякую.
-
Користувач Sheridan8, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Хороший район н..") не відповідає мові правил чату.
-
Всім привіт, хто отримував ліцензію охоронника? Скільки це коштує? І приблизно з яким мінімальним рівнем мови можна йти на ці курси?
-
Всім доброго ранку! Підскажіть будь-ласка, мій знайомий вчора прилетів і його поселили в готель Assiniboine Gordon Inn on the Park але більше ніякої інформації не сказали, в мене питання чи хтось знає як там працює харчування? Чи його взагалі немає, я йому казав запитати на ресепшені, але він соромиться. Можливо хтось є з цього готелю?
-
Років з 6 назад це коштувало десь 300-400 канадських. Англійска потрібна на пристойному рівні. Спочатку ви маєте отримати сертифікат по закінченню курсів, а потім окремо скласти провінційний іспит щоб отримати ліцензію, яку потрібно поновлювати кожний рік. Частиною ваших обов'язків є написання репортів. Якщо ви раптом проводите цивільний арешт, то повинні мати змогу пояснити людині її права. Звісно всі питання іспиту на англійський мові. Сам іспит досить складний. Далеко не всі його складають за першим разом. Здається, в ціну першого іспиту входить три спроби. Потім наново платити за іспит. В цілому, це є повноцінна сертифікована професія в Канаді, з гарними кар'єрними можливостями. Це не як в Україні, де в охорону може потрапити будь-хто. Тому вхід в цю професію не найпростіший.