Українська Манітоба
-
Тобто дороги,транспорт,наркомани,бомжі появились у 22 році а до ціого нічого тут не було такого?
-
Де мало інфи? В інтернеті? Ну не смішіть В мене за 4 місяці до поїздки було виписано все, що важливе на перший час Навіть в суперстор заходила, ціни дивилась, бюджет на місяць виходячи зі своїх вподобань був написаний Те, що люди не знаючи англійської, не могли знайти інфу і приїхали сюди незрозуміло навіщо, то вже проблеми не Канади
-
Є овертайм?
-
Нажаль і такі бувають.
-
Всім привіт. Знайшов на сторінці Winnipeg Transport таку інформацію що до підписки. Підкажіть будь ласка чи правильно я розумію що то підписка на проїзд за 53.90$. Бо наразі я не знаю в кого запитати.
-
Перепрошую, але є оголошення: сьогодні від HR дізнався, що їм потрібні люди, десь 30 працівників, що можуть хоч трохи спілкуватись англійською, та мають експіріенс з ручним інструментом. Цех теплий та тихий, займаємося виробництвом великих трансформаторів (нереально великих, в мене квартира менша за цей юніт) . Фірма "PTI Transformers" . 18 на годину перші 1,5-2 роки)