Українська Манітоба
-
Звідки оце «Канада небезпечна країна» взагалі пішло? Країна як країна, як усі. Тут живуть люди як люди, такі самі, як скрізь - десь можна «нарватися». Чи існує думка, що Канада - це країна рожевих єдинорогів, тут всі, хто живуть, є котиками, бо всіх людей з вавкою в голові зібрали і вивезли… в Нунавут чи шо )
-
Підкажіть по податкам. Наприклад я працюю на заводі і отримую умовні 3000 на місяць. Що я повинен з них сплатити? Бо я порахував, що маю сплатити 23% федерального, 10% провінційного, ще щось на пенсію і ідучи в магазин я плачу 12% тах. Я не дуже багато нарахував?
-
Це не у Канади гарні маркетологи, а у рейтингаторів Гугла (чи хто там той рейтинг складав) купа критеріїв, а не лише «чи кричать на людей бомжі в даунтаунах?» )) Я теж загуглила - там крім crime rate ще такі показники як «worker health and safety”, “emergency services” тощо враховується. www.canadim.com/blog/safety-in-canada-five-factors/ Хз, може за всією цією купою параметрів Канада і є однією з найнебезпечніших. Але ж не можна прочитати про рейтинг і подумати «о, клас - в Канаді знач немає взагалі ні вбивств, ні пограбувань». Це якось інфантільно, чи шо.
-
я думав тут його десь централізовано видають 😳
-
Вітаю. У зв’язку з переїздом пропоную наш будинок в саблет. З 19 -20травня . Будинок новий . Дуже класний лендлорд . Без тварин . Ціна 2200+ комунальні. Дім дуже затишний. Тихе місце, сусіди спокійні та чемні. Північна Транскона .Поруч школи . Усі питання в приват. Посилання на дім www.facebook.com/marketplace/item/521169146529946/
-
Зараз після приїзду наших, цей рейтинг улетить десь далеко