Українська Манітоба
-
Перший раз (перший рахунок) я заплатила через банк і в той сами день оформила преавторизацію. Наступний платіж знявся вже автоматично як і всі наступні
-
В Ванкувері пара запізнювалась, та плакала офіцерам - пропустіть без черги . Офіцери сказали що це Канада - тут всі рівні . Всі поспішають, всім треба - у кінець черги будь ласка . Народу було не богато, в мене була пересадка 7 годин . Був варіант взяти 3 години або 7. Так ось , взяв би 3 години - нервів би потратив , і в кінці кінців не встиг би . То тих воріт на пересадку ще треба дойти, зробити ще раз чек ін , це все богато часу бере .
-
Я брала квиток із пересадкою в Торонто 6 год, потім прийшов лист, що компанія міняє рейс і залишилося 4 год, потім у Франкфурті рейс затримався на 2 год. Прилетіло близько сотні людей, перміт отримали майже останні (давали рандомно), якби ще рейс на Вінніпег не затримали, то би не встигли. Тож не рекомендую брати менше 4 год, якщо ще й багаж перереєстровувати.
-
Підкажить по доставці Канада Пост: очікувала доставлення сьогодні, але зі вчора, з обіду на популяторі висить ось таке "Weather delay - service will resume weather permitting". Ніякого руху. Сьогодні я вже і не очікую, якщо чесно, але питання - вони у вихідні доставляють чи це вже все, треба чекати до понеділка?