Українська Манітоба
-
Я би радив дізнатись спочатку чи вигідно воно вам буде навіть якщо страхова скаже «ок» і покриє. Бо якщо наприклад це буде коштувати 700 баксів з яких 500 ви платите за умовами своєї страховки і 200 страхова - то ви потім за ціну страховки більше заплатите в сумі ніж цих 200 зекономите. Після кожного страхового випадку ціна страховки рости
-
Підкажіть а яка процудура знищення водійських прав якщо здавав на нові права у манітобі ?
-
Дякую величезне .
-
Якщо міняєш по Дії, то кажуть, що спалюють телефон 😁
-
Я поговорив з менеджером. Він зробив фото і відео ,я написав репорт . Він сказав що до мене передзвонять в понеділок і скажуть подальші кроки . (Бо сьогодні вихідний) Я не можу дозвонитися до них ,неробочий день сьогодні. Вмене deductible 300 ,сказали заклеймити почекати що вони скажуть в понеділок . Якщо вони признають вину ,то вони будуть платити за це,а можливо і самі будуть всьо фіксити ,тоді можна клейм відмінити наскільки я правильно зрозумів.
-
Вам також . Дякую !
-
10 місяців але якщо українські права на 40 років , то вони виглядають вагомішими за ті що у Канаді на 10 років.
-
Користувач weswestern, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Все правильно, ..") не відповідає мові правил чату.