Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українська Манітоба

Українська Манітоба

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
243.8k Posts 4.8k Posters 282.9k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Yury
    wrote on last edited by
    Якщо є зловживання, проце заявляє в відповідні інстанції і вони з цим мають справу. Це явно не нам звідси вирішувати, хто паразит , а хто ні, а про совок, так воно й починалося, що хтось почав вирішувати хто зловживає і в кого треба забрати. Добре, що тут не так.
    1 Reply Last reply
    0
  • t518848036T Offline
    t518848036T Offline
    Brrr
    wrote on last edited by
    Petro-Canada.
    1 Reply Last reply
    0
  • t2091838758T Offline
    t2091838758T Offline
    Iryna
    wrote on last edited by
    Я коментувала ситуацію з машиною, на мою думку - це не абсолютне протипоказання до фудбанку, залежить від кожноі конкретноі ситуаціі. Власне тому і не варто було б все в одну купу звалювати - і те, що хтось зловживає, і те, що хтось приіхав машиною, але дійсно потребує.0
    1 Reply Last reply
    0
  • t740334729T Offline
    t740334729T Offline
    Bp
    wrote on last edited by
    Я постійно викладаю фотки, це не за раз куплені а за місяць
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr
    wrote on last edited by
    Де саме вдалося так багато мікс боксів придбати? Зазвичай ми поки перший-другий купуємо, всі інші розбирають миттєво. Беремо зазвичай в Real Canadian
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ruslan
    wrote on last edited by
    перекладати відповідальність на якісь абстрактні "інстанції" - саме совковий підхід. це питання у моральній площині. і фудбанки існують на приватні пожертви і проявом солідарності. і тому, коли хтось складає рейтинги фудбанків, де краще підназбирати - це аморально і паразитування. і це ганебно і дискредитую самих нас українців більше дискусії не продовжуватиме.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yury
    wrote on last edited by
    Ну вибирає де просрочки менше, чудово її розумію і чесно про це каже і ділиться м такими ж людьми. Вона ж не каже, що я заробляю вище 100 000 і в фудбанк йду ...
    1 Reply Last reply
    0
  • t740334729T Offline
    t740334729T Offline
    Bp
    wrote on last edited by
    10 cad
    1 Reply Last reply
    0
  • t740334729T Offline
    t740334729T Offline
    Bp
    wrote on last edited by
    60 Cad, четверо людей на місяць з головою. Можна вижити без фудбанку
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yury
    wrote on last edited by
    Згідний на 100 відсотків. На жаль 90 процентів українській, що приїхали в Манітобу не мають середнього доходу , ті що мали летіли в Торонто і Ванкувер))) І мови доброї нема і заробітків 75 тис на рік. Тому будуть всі стояти в фудбанках, подобається нам це , чи ні ....
    1 Reply Last reply
    0
  • t2091838758T Offline
    t2091838758T Offline
    Iryna
    wrote on last edited by
    Читала звісно) якраз коментувала ваш пост про машину - що хтось вважає, що то нормально.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    Людина тут меню у фуд банку підбирає і їй не соромно. А я про роботу спитав і мені має бути соромно?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ✉️
    wrote on last edited by
    Адмінам потрібно ввести теми табу🙅‍♂️ типу😅: Фудбанк Мова (какая разніца сюди ж) Донєцкіє/Западенці хто більше 🇺🇦 Бомжі Наркомани/безхатькі Поганий Вінніпег/Манітоба
    1 Reply Last reply
    0
  • t274067109T Offline
    t274067109T Offline
    Людмила
    wrote on last edited by
    А ще порахуйте витрати на таксі. Чи ви на автобусі кожного дня з дітьми по трохи будете продукти ці купувати? Чи наприклад захворіла маленька дитина і терміново потрібно їхати в емердженсі. Скільки ви чекаєте таксі з автокріслом для потрібного вам віку? А якщо кілька дітей? То треба щоб в таксі було кілька автокрісел на кожен вік. Чи ви з однією поїдете в емердженсі, а іншу маленьку вдома залишите одну? А якщо не дочекаєтеся таксі і буде пізно рятувати дитину? Варте того щоб залишитися без машини бо інші українці зачмирять за те що ви на машині і в фудбанк їздите? І скільки ви витратите на таксі на всі ці поїздки з дітьми? Порахували? Мені здається чи у вас немає дітей чи є діти і є машина. Бо ви явно не уявляєте, як то жити з маленькими дітьми в Канаді без машини. І коли в родині кілька маленьких дітей і тільки одна людина може працювати то іноді не вистачає на існування і люди змушені йти в фудбанк. Чи ви думаєте їм подобається їсти прострочені продукти? Стільки вже ця тема обговорюється з таким осудом, наче ці продукти забирають особисто у тих хто пише це все.
    1 Reply Last reply
    0
  • t740334729T Offline
    t740334729T Offline
    Bp
    wrote on last edited by
    @weswestern На bison v superstore основні конкуренти в flashfood китайці. Я постійно в апп їм своє ім'я шукаю, то роздивився хто там скупляється
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr
    wrote on last edited by
    Супер...ми зазвичай 6-7 боксів на місяць ловимо, більше не виходило.
    1 Reply Last reply
    0
  • t740334729T Offline
    t740334729T Offline
    Bp
    wrote on last edited by
    Зараз висять
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yury
    wrote on last edited by
    Що поганого в тому, що людина найшла з тих фудбанків, що є ліпший і бере там? І поділилася в групі, що вони , ще й різні бувають. ...Та я теж не буду сперечатися... То таке, кожен має право думати і робити, як вважає правильно...
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ruslan
    wrote on last edited by
    для чого, щось забороняти чи робити теми-табу? ці дискусії є чудовим зрізом настроїв, думок і переконань громадян України, які сюди приїхали. навпаки добре - це показує обсяг експорту "совка" до Канади
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    Я працюю за 2000 на місяць і у мене навіть думки немає йти у фуд банк, вже не кажучи про те, щоб там вибирати меню. Єдина думка, яка мене відвідує, це як заробити більше, а не в якому фудбанку смачніша їжа. Так як я чітко знаю закон рівноваги, який працює справно. І цей закон забере в людини, щось інше за те, що вона бере чого не потребує. Він насипатиме відро проблем за це. Це може бути втрата фінансів чи здоров'я. У цьому житті за всі свої дії доводиться відповідати так чи інакше. І мені дуже шкода, що люди цього не розуміють. А може розуміють, але не усвідомлюють.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags