Українська Манітоба
-
Що таке "канадський сервіс" і чим він вас не влаштовує? Ви ж прибуваєте до аеропорта, бачите Welcome desk, який визнано найкращим у цілій Пн.Америці. Це канадський сервіс. Перевезення в готель, волонтери, надання готелів та харчування, онлайн-запис, документи за 2 дні - це все канадський сервіс. Вас це не влаштовує?
-
Може тут ж хтось хто працює над сертифікатом? Зібрала всі документи окрім отієї справки що не позбавляли статусу вчителя в Україні. Може хтось робив чи в процесі, чи знає де її точно брати. Буду вдячна за інформацію. Я от саме на оту успішну вчительську кар‘єру мрію😂
-
Для майстрів манікюру це в принципі єдиний варіант і є, бо в місцевих салонах допотопні технології і той перелік послуг, яким в Україні вже років 10 точно не користуються. Але в будь-якому разі треба отримати спочатку тимчасову ліцензію, а потім сертифікат на офіційну роботу. Для того треба здавати екзамен. І я не в курсі деталей, але там теж є своі нюанси. Якщо ж працювати на дядю, то аби мати ті самі 4 тис чистими, то треба заробляти приблизно 70 тис на рік. Так, то навряд чи ЗП на старт всі одразу отримують, але це й не космічна зарплата. Плюс є ще бенефіти від дяді, які селф-емплойд не мають. Тому дуже неоднозначно насправді.
-
Друже ти знаешь багато людей які отримують 35 на годину? Для цієї зп тут треба бути топом мати вільну англійську,освіту вищу,і кучу років досвіду але не всі хочуть вчитись,богато кто не знае добре інгліш щоб вчитись,а вот людина наприклад вміе робити манікюр навіщо ій витрачати купу часу і грошей і років на навчання?
-
Просто в Україні відношення до beauty послуг інше, ніж у Канаді. Успішно зробити бізнес в Канаді без розуміння місцевого менталітету та чому цього ще або вже немає тут (а в Україні є) - це дуже важливо. Екстраполювати картинку українського споживана на канадського - дуже ризикований підхід для бізнесу.
-
Так я ж про то й кажу, що то залежить від спеціалізації. Майстри манікюру, автомеханіки, тощо - це все свій бізнес, який добре оплачується. Але є купа інших професій, які теж добре оплачуються при роботі на дядю, ще й додаткові security плюшки мати. Моя відповідь була на ваше твердження, що на дядю не заробиш, виключно своє.