Українська Манітоба
-
Саме тому вони щасливі. Їм є чим зайнятися, крім того, щоб попхнути носа навколо авто :) Їснують набагато приємніші речі в світі. За 1000 Можна поміняти грм, а можна поїхати на Кубу на тиждень. Мы живемо сьогодні та зараз. А бавитися навколо авто? Забава сумлівна Всім чудового настрою :)
-
є такі Петри,які не чіпають і їздять з чеком і не працюючими 3ма циліндрами з однієї сторони,не чіпають і не заважають їздити. воно ж їздить)) краще йому не заважати,а потім повністю двигун поміняти,або продати. це підход справжніх канадців. сьогодні купляв машину,двигун був замінений,дівчина володіє авто 11років,вона і не знає шо він там був замінений,вона просто їздить,якщо ломається то вона просто платить гроші механіку що б воно далі їздило,а чому воно ламається та що вона навіть не знає. вона не слідкує за цим і навіть не знає деьвідчиняється капот,нічого не ламається виходить))
-
Власний досвід. Працював на сайтах з 150+ робочих. 4 роки саме на таких сайтах 😀 Новина типу "у Петра двигун в авто здох" розлітаються зі швидкістю звуку. Як я казав, 1 раз таке трапилось. (Після того, як хлоп вирішив погратися в автомеханіка ) Золоте правило : DO NOT FIX, UNLESS IT'S REALLY BROCKEN Не чипай техніку, вона тобі служитиме Всім безпеки на дорозі, та справного авто ;)
-
Якщо підробляти у доставці їжі чи таксі?
-
За десять років в Канаді, працюючи/спілкуюсь з різними людьми по роботі й таке інше, знаю тільки ОДИН випадок коли двигун помер.... Ніколи не чув від знайомих/колег по роботі, щоб хтось лазив саме в ДВИГУН. (За виключенням ентузіастів, яки дня не можуть прожити не оновивши Firmware :) ) Мабуть саме тому двигуни тут ходять по 300 тисяч (як що це не huyndai 2.4l :) ) Люди, з якими я працював не їздили на нових тачках :) Прості канадськи робочі :)
-
Наприклад я їду на роботу та з роботи на своєму авто. За це у ЕС існує списання коштів десь 30 центів за км тобі повертають. Чи якщо працюєш на автомобілі.
-
Здається, мені хтось ще писав в особисті, я випадково видалила. 🙈
-
так, звісно. Щоб тут не спамити зайвим)
-
Так, академічний)