Українська Манітоба
-
Але на роботі у всіх однаково так, хто на схожій позиції
-
Де провінційний податок, я не знаю , але федеральний більше , може вони два в одном там
-
Всім доброго вечора. Підкажіть, якщо мій кум давно в Канаді та має фірму по сонячним панелям. Він може мене зарахувати до себе на вакансію, чи можу я в нього рахуватися але працювати у іншої людини. І податися від його фірми на ПР яка проходить по відбірці без знання мови.
-
Доброго вечора, хочу Вам запропонувати українську традиційну прикрасу Гердан, який стане чудовим доповненням вашого образу, у мене залишилось ще декілька, якщо когось цікавить пишіть
-
52000+ тисячі в рік в мене ,в дружини ~35000 десь. Живеться добре ,без обмежень. Поки ще не зрозумілі плюшки на роботі всі до кінця ,такі як відкладення коштів на пенсію ,хтось щось таке має. Якщо я правильно зрозумів ,в тебе забирають 6% з зарплати ,а начислять потім ці кошти коли вийдеш на пенсію .Щось є таке?)
-
Чи великий штраф
-
Якщо спіймають, за грати усядуть усі хто причетний (мабуть)
-
Типо того
-
Дякую. Але ми за законом будем оформляти. Я робила в Нідерландах в офісі Самсунг виконавчим директором, потім три роки в Німеччині менеджером по розвитку у тій же компанії. Згодом у Вінніпег в офісі самсунг на виконавчій позиції. Але на скільки я знаю ПР не дають по цим спеціальностям