Українська Манітоба
-
Якщо кладете якісь накопичення (не канадські заробітки), то можуть запитати ІНН. Але у вашому випадку з нав*язливим менеджером - запитайте банк
-
Користувач maksimarbitraj, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Ищем в комaнду ..") не відповідає мові правил чату.
-
Відкрити інфу про той рейс і потім зайти на сайт авіакомпанії, яка буде виконувати той рейс. Якщо ціна інша знвчить скайчканер буде дурити. Я дивився рейси через ківі, а купував напряму у авіакомпаній. І нема гемороя що рейс відмінять, а посередник не поверне гроші
-
Всім привіт, хтось працює кухарем ?
-
Привіт, може хтось літав Flair Airlines , поділіться враженнями
-
Не купуйте у них квитки тільки с ручною поклажою, беріть з багажем. Бо можливе шо 50 долларов будете доплачувати ... і літають вони з місцевих аеропортів... Я з Торонто літав не з Пірсона а з Кіченера... а туди тільки на таксі за 100 долларов можно дістатися, а бо до Кіченера а звідти 50 долларов таксі.
-
Так, але мені пощастило... дякувати ПриватБилет. Замовив з Торонто. А воно продало мені з Кіченера .... а туди нема громадського транспорту... тільки на таксі з Торонто за 100 долларов. І вибрав без багажа. А виявилось шо можно брати тільки особисту річ.... типо сумка для ноутбука або невеличка барсетка..... а я летів с рюкзаком.... но мені пощастило шо не звернули уваги на це....а так 50 долларов за таке.... беруть
-
Я вивчав фізику в університету, тому я знайом з термодинамікою