Українська Манітоба
-
А просто кричить чи ще щось робить? просто якщо у людини\дитини проблеми з ментальним здоров*ям, то до такого всі і ви мають ставитись з розумінням. А якщо присутня якась діскримінація по відношенню до вас чи ваших дітей - то таке питання треба підіймати з вчителями, директором і т.д.
-
Фізична
-
фізособа чи юрособа?
-
Чи є в когось контакти україномовного (бажано але не обов’язково ) спеціаліста з питань декларування та оподаткування?
-
Там на півострові у багатьох з менталкою була проблема ,деякі вилікувались , а деякі це прийняли . По факту таких тут дуже багато . В Форксі почув гав гав , кажу звідки ви? З Воронежа сім’я була , жіночка в оссія більше 15 років існувала, але мала паспорт . Так шо ,якщо є змога ,то тільки донати на ЗСУ допоможуть .
-
Сиру і я би хотіла… сама смачна смажена 🫠 Сирої не бачила на жаль…
-
ото краще не переходити на особистості. якщо вбачаєте в цьому проблему, поспілкуйтесь з вчителем
-
Користувач lerasuperbitch, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Я хочу сиру щоб..") не відповідає мові правил чату.
-
Я бачила копчену мойву в добромаркеті😉
-
Вітаю! Збираюсь летіти до Вінніпега на початку травня з Болгарії. Шукаю з ким об'єднатися для сумісного пошуку житла. Англійська в мене добра.
-
Продається авто 2013 Chevrolet Equinox. В дуже чудовому стані. Без корозії, свіжа Safety. Всього 135 тис. пробігу. 14000 CAD. Продаж від приватної особи.
-
Звичайні зимові шини