Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українська Манітоба

Українська Манітоба

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
243.8k Posts 4.8k Posters 213.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t366263131T Offline
    t366263131T Offline
    Roman Parashchenko 🇺🇦 🇨🇦
    wrote on last edited by
    Кому цікава кар'єра в Aerospace Industry.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Підбір персоналу на вакансії в місті Вінніпег, Канада Ви громадянин України та шукаєте тимчасову або постійну роботу в Канаді? Організація YES! Winnipeg тісно співпрацює з низкою громадських партнерів та з ведучими гравцями бізнес-суспільства з метою створити в нашій провінції привітні умови для українців, що прибувають сюди в пошуках безпеки та економічної стабільності. В 1973 місто Вінніпег стало містом-побратимом міста Львів в Україні. Але навіть задовго до цього провінція мала глибокі зв'язки з Україною. В Вінніпезі живе найбільша за чисельністю українсько-канадська громада в Канаді. Найкращі компанії шукають працівників в Вінніпезі. За допомогою нашого Міжнародного порталу з працевлаштування ви отримаєте безкоштовний доступ до тисяч різноманітних вакансій в різних галузях. Ця ініціатива від громадської муніципальної організації, а тому немає жодного елементу винагороди. Перш ніж зареєструватися, будь ласка перегляньте нашу покрокову інструкцію. Перечитайте гід для пошуку роботи або перегляньте відео-інструктаж про те як правильно зареєструватися. Більше інформації тут.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrew Emerald
    wrote on last edited by
    Чи можна реєструватися на сайті податкової, якщо прибули в Канаду вже в 2023 році? Чи вже тільки в 2024 році, після подачі декларації за попередній рік?
    1 Reply Last reply
    0
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    @Kristina_Nester, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (240 сек) Powered by 1inch Network
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    wake up human
    wrote on last edited by
    Зверху написав, що нема сенсу телефонувати. Наново відправте декларацію та наприклад листа з пояснюванням, що відправляли вже таке ж саме і точно вказували. А якщо там маленька сума, иак це через те, що не повний рік же до приїзду у Канаду. Це вони просто працюють недобросовісно, на мою думку
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    wake up human
    wrote on last edited by
    Ні, не можна телефонним дзвінком. Вони кажуть чекайте на листа(я дзвонив коли він ще не дійшов до мене). І потім поштою відповідайте. Хоча вони вказали яка проблема, я сказав, що в мене все написано, і можу ще раз продублювати всю інфо по телефону, але вони сказали що треба тільки на тей лист коли прийде - відповісти так само поштою і знов чекати.
    1 Reply Last reply
    0
  • t469954345T Offline
    t469954345T Offline
    Julia Bumbu
    wrote on last edited by
    Добрий день. Будь ласка, підкажіть, чи отримував хтось відмову в housing benefit через те, що не здавали декларацію в 2021, оскільки ще фізично не були в Канаді? Якщо так, то, будь ласка, підкажіть, чи оскаржували Ви це протягом 90 днів, як це написано в листі відповіді?
    1 Reply Last reply
    0
  • t264894006T Offline
    t264894006T Offline
    Anna Evt
    wrote on last edited by
    Дуже вам дякую! Тоді відправлю їм все ще раз + спробую завтра подзвонити на всякий випадок (хай сьогодні страйкують собі)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    wake up human
    wrote on last edited by
    Так виходить, що більшість страйкує весь рік без зупинку, бо надання послуг, у багатьох сферах тут займає ну нереально більше часу, чим могло б
    1 Reply Last reply
    0
  • t1177642905T Offline
    t1177642905T Offline
    Наталі
    wrote on last edited by
    Поки що тихо, просто хмарно
    1 Reply Last reply
    0
  • t5244475856T Offline
    t5244475856T Offline
    Nataliia Tymoshenko
    wrote on last edited by
    В нас почався шторм: сніг, дощ, вітер…😔 Блін, навіть мене вже бісить ця зима/весна 🤪😆 Що там в Вінніпезі?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    wake up human
    wrote on last edited by
    Так, звісно спробуйте Я 40 хвилин висів на телефоні з ними. Одразу випишіть дані: ваш SIN, та якщо є супруга - його теж. Адресу, zip-code, номер телефону, дату набуття резидентства канади(коли в'їхали) - мене все це питали для того щоб подивитись, у чому проблема. Потім сказали що не вказана сума за 2022 рік. Я сказав, що вказана, бо копія листа переді мною лежала. Вона сказала що вона не може подивитись, в неї тільки репорт помилки є. То ж типу вони надіслали поштою листа, 6 квітня, і на нього треба відповісти, вказавши ці дані. І ось лист позавчора прийшов, де так і написано що нема тих даних)
    1 Reply Last reply
    0
  • t264894006T Offline
    t264894006T Offline
    Anna Evt
    wrote on last edited by
    Що ж, чекаємо в гості і до нас зиму тоді😁 небо похмуре у Вінніпезі)
    1 Reply Last reply
    0
  • t5244475856T Offline
    t5244475856T Offline
    Nataliia Tymoshenko
    wrote on last edited by
    Брендон🥰
    1 Reply Last reply
    0
  • t264894006T Offline
    t264894006T Offline
    Anna Evt
    wrote on last edited by
    А ви в якому місті знаходитесь?
    1 Reply Last reply
    0
  • t264894006T Offline
    t264894006T Offline
    Anna Evt
    wrote on last edited by
    Я десь так собі це все і уявляла🤦🏻‍♀️ в мене враження, що я тільки на телефоні і проводжу всі свої обідні перерви. Більшість подібних подач з такими непорозуміннями, хоч все правильно заповнено.
    1 Reply Last reply
    0
  • t961399536T Offline
    t961399536T Offline
    A K
    wrote on last edited by
    Вітрюган доволі сильний. А отої білої хєрні, шо з неба падає, поки що ттт немає
    1 Reply Last reply
    0
  • t5244475856T Offline
    t5244475856T Offline
    Nataliia Tymoshenko
    wrote on last edited by
    От і добре! Бо трохи та біла херня😆 задовбала, скільки вже можно?🙄
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrii
    wrote on last edited by
    Подивився на п'ятницю ще сильніший вітер передають.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrii
    wrote on last edited by
    В Стейнбаху теж з самого ранку пасмурне небо і сильний вітер. Поки без опадів. Десь бачив що близько 8 вечора прогнозують.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags