Українська Манітоба
-
Цей бот видаляє повідомлення, які написані не українською чи англійською мовами. Для коректної роботи потрібний доступ до повідомлень. Критерії тексту повідомлень, у яких відбувається перевірка – мінімум від 5 слів. Вибачаємось за можливі неточні спрацьовування. (Версія 0.5.5)
-
Думаю вам варто спитати думки людей, які живуть тут декілька років, бо всім новоприбулим складно, всі ледве кінці з кінцями зводять і не можуть адекватно оцінити плюси і мінуси. Обєктивно в більшості мінусів більше, бо складно. Тут ніби зрозуміло як комфортно старіти, але не дуже зрозумвло як не зійти з розуму допоки доживеш до тої довбаної старості😅
-
Доброго вечора ми с донечкою робимо весну красу для дверей 🌼🌸🌺ціна 25$ кого цікавить пишіть в особисті
-
Не знаю як в кого але мені стало дуже добре ,коли появилась машина . Це все ,найбільше бентежили люди , а так Вінніпег ,як і інші міста. Розваги ? Розваги можна знайти де небудь ,головне бажання. Так ,як українці розважаються зазвичай ,дім-робота-дім ,то не бачу нічого тут критичного в Вінніпегу. Зараз буде літо ,можна їздити на озера на пляж ,загаряти ,подивитись національні парки ,планів дуже багато ) P.s: Футболісти добавте мене будь ласка в групу ,я її загубив десь .Вже дуже хочу пограти ,підтягнути форму )
-
Доброго вечора. Можливо у когось є досвід отримання довідки про несудимість із Польщі. Буду вдячна за допомогу
-
Чому? А якщо бути накачаним дідом с бородою білою, котрий ще закаляний в суровій манітобській зимі і в -30 ходить голий?
-
На дорогах трохи страшно хіба колм їздять , а так- кльові)
-
Тут кльові пенсіонери, люблю їх) На крутих тачках, люблять поговорити, ні в чому собі не відмовляють) тусять в спа, в Мексиці 😅 Кажуть нам: ну і що що холодно, ми он зимуємо в Мексиці а літом в вініпезі добре)
-
Якщо комусь цікаво, дам почитати.
-
Тількі кажіть що то богаті пенсіонери які працювали на державу і нерухомість сдають в оренду
-
В Польщі дорогі добрі.
-
саме так, таке є кожній державі. нехай поїдуть у Штати і подивляться. щодо вічних дискусій про польську інфраструктуру - вона повністю відбудована за кошти ЄС, тому очевидно є новішою навіть, ніж приміром автобани у тій же Західній Німеччині. це не заслуга Польщі, це інвестиція ЄС у підтягування її інфраструктури.