Українська Манітоба
-
Так і я не за це,просто цікаво ,говорять в Канаді краще ніж в Германіі,вот мій вік дозволяє кататись и хочу зразуміти где зможу не тільки працювати а ще жити і відкладати
-
Гугл це одно,а як живуть люди це друге
-
Це все дуже абстрактно... Відома мінімальна зп. Відома ціна оренди та ціни на їжу. Решту необхідних цін та витрат теж можна загуглити ..
-
Ох...жити , відкладати 🤣.
-
Я вас зрозімув,так само в Германії можуть відкласти 700 евро і можуть потратити
-
Дякую
-
Особисто мені дуже допомагає в таких випадках сайт Numbeo, який порівнює вартість життя в різних країнах. Візьміть листочок, ручку, калькулятор і рахуйте. Тільки ви знаєте свої потреби, тому, ІМХО, питати у інших немає сенсу. Люди витрачають гроші по різному. Маючи одні і ті ж доходи, хтось і заощаджує і в відпустки регулярно мотається, а хтось насилу кінці з кінцями зводить.
-
Друже Це дуже важливо
-
В Германію неможливо їздити на заробітки апріорі. Такої держави не існує вже біля 2000років. Німеччина. І все. Крапка.
-
Ти дивись краще не на заробітки а що не мало важливе це клімат,я думав він не важливий а по факту дуже важливий,тут зима пів року -20-35,в Німеччині чистота дороги та сервіс ідеальні тут цього нема,+ ти на вихідних захотів поїхав у Париж або щвейцарію або Нідерланди тут забудь про це, квитки 1000$ на одного в одну сторону,десь поїхати відпочивати дуже дорого.
-
Вітаємо, Ольга! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Користувач Manysoul, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Тут в США Мекси..") не відповідає мові правил чату.
-
Я не знаю,буду чекати може хтось в лс напише,но поки Канада тільки що краще це через того що можливо получити гражданство,через цього я і хочу в Канаду
-
kiew.diplo.de/ua-uk