Українська Манітоба
-
Я на цей іздю, просто він з кожен-день-діючих (а не лише на вихідних) найближчий до мене. Я на фермерські цілеспрямовано за черешнями, вони там здоровенні і смачнющі, краще ніж ті, що в супермаркетах з’являться в продажу. www.stleongardens.com На решту овочей/фруктів мені, в цілому, пох, але вони там також кращі, ніж в суперах. Ну і дорожчі. Десь в травні фермерські починають працювати, кажись. Найбільший маркет у Вінні наче оцей: stnorbertfarmersmarket.ca Але я там взагалі ващє жодного разу не була , туди задалеко піхтарити )
-
Тут коло Брендона ми маємо ферму ;) 4L - $15
-
Ми на полуницю 🍓🍓🍓кожного літа їздимо, там збираєш одну половину в кошик а другу в ротик - смакота 🤤 Пахне і смакує набагато краще ніж з магазина!
-
Ну так це ж оцей принцип U-Pick (you pick, тобто «ти збирай. Сам») за який я вище писала. Ідеш, збираєш собі, платиш ща те що зібрав (дорожче, ніж в супермаркеті), але під час сбору ісиш, скільки влізе )) Ну і ягоди смачніші, ніж в магазині, бо прям с землі з поля
-
Бреше той пан Роман як Гебельс :) Та навіть не червоніє... З хірургію тут все добре... В вашому випадку станеться почекати та обережно підбирати слова у розмові з лікарем... Система чудово працює, головне навчитися їю користуватися Бо між "час від часу непокоїть" та "суттево впливає на якість життя" можуть лягти роки очікування операції. Успіхів та міцного здоров'я
-
Це норм практика,деколи й більше години чекати приходиться,і хер відміниш бо вони тупо час продовжують
-
Не треба шукати на гімні сметани. Гімно є гімно.