Українська Манітоба
-
Мої дві дівчини відходили в канадській садік з 2-5 років… м. Брендон, ходила особисто по садках (розумію Вінніпег не ті масштаби щоб ходити) і говорила з менеджерами, потім дзвонили кожен тиждень і нагадувала про себе, через місяц так знайшла місце… хоча в черзі стояла від вагітності… Ланч і перекуси давала з собою, платила коло $20 в день без субсидії…
-
Це їхнє право і наше право 🤷♀️ Ніц не зробиш.
-
Доречі. Декілька тижнів тому Манітоба знизила сплату за садочки до 10 доларів за день. Так, погоджусь з тим, що потрібно ще знайти місце в садочку, але це все одно дуже добра ініціатива. Субсидія, яка повністю покриває садочок на перші 6 місяців - теж дуже добра ініціатива, і теж частина підтримки провінції українцям. www.gov.mb.ca/education/childcare/families/10_dollar_a_day.html
-
Екологія! 😉
-
Моя поки що не дай Бог ожирінням не страдає, в нас друга проблема як набрати вагу, занадто худенька…
-
-
Не їсть вона в мене таке…сорі, і якщо я їй ланч не замовляла а давала з собою,,, то вона їла то що я їй давала…
-
Думаю, що це залежить від садочка, хоча знову ж таки, моя донька старше, в нас трошки інший експірієнс. У нас в полісі садочку написано, що вони тільки вітають правильну харчову поведінку і роблять зауваження батькам, якщо ті кладуть якісь цукерки разом з ланчем. Також слідкують за тим, щоб не було солодощів з горіхами чи іншими алергенами. Бо є діти, у кого є алергія, а вони можуть шерити один одному щось.
-
Дитина не їла фрі в садку? А на столі не було печення в шоколаді? Покладіть руку на серце і напишіть це))))
-
Залежить від садочка, в нашому годували добре, замовляли гарячі обіди з місцевих кухонь, ресторанів…якщо не підходе меню садочка, можно давати з собою…