Українська Манітоба
-
Закон розрахований на тих, хто взагалі не розбирається в законах, щоб можна було залякати більше людей. Так вже діють, роздаючи повістки в Україні на блокпостах(які написані від руки), а людина боїться що посадять і бере(хоча всі ті дії вчинені уповноваженою особою -незаконні і тільки та уповноважена особа підпадає під статтю ККУ).. 1ше на рахунок даного законопректу: він не може суперечити міжнародному праву. А якщо так буде-міжнародне право його буде ігнорувати. На основі даного законопроекту(коли він буде діяти) примусово екстрадиції провести ніхто не може, так як інтерпол не буде виконувати закон, який ставить національне право вище міжнародного. Все що можуть зробити в даному випадку - консули ставити палки в колеса, щоб не видати/прийнятий вам необхідний документ.
-
Мій чоловік не розмовляє англійською але частково розуміє, знайшов роботу на мийці, вже працює, якщо шукати, то можна знайти)
-
Доброго дня, перепрошую, а що це за код? Для чого він?
-
Якщо не має потреби ставати на консульский облік, проблем виникнути не має. Ну які проблеми можуть бути? Ніхто виловлювати не буде. Але якщо є проблема з паспортом, чи треба щось реєструвати, а консульство залупиться, то на мою думку треба звертатися до адвоката та робити кейс на політичний притулок. Загроза життя буде, тож і підстави будуть. Але за 3-5 років багато що ще зміниться.
-
Додам від себе у Франкфурті 1,5 години замало!!!!
-
Згоден. Просто хочеться, щоб можливе обговорення документа не переходили у обговорення при якій владі краще жилося.
-
Я не хочу ні в якому разі з вами сперечатися, але може так статися, що усім українцям(чоловікам та їх жінкам) доведеться облаштовувати і цей момент - записуватися на консульский облік, готувати документи. Це не якийсь космічний закон з іншої планети, це може торкнутися і вас у сенсі "життя у Манітобі". Я без якоїсь злої іронії, якщо що. Просто хотів дізнатися чи хтось вже володіє деталями, як діяти далі.
-
Якщо добре постаратися, то будь яке повідомлення можна визначати, як те що стосується українців. Тут у чаті ми намагаємось збирати інформацію для українців в плані облаштування життя у Манітобі, тобто житло, школи, робота, авто, дитячі садки, банки і тому подібне. Не хочу, щоб чат в черговий раз перетворився на 100500+ повідомлень обговорення законів України.
-
Ні, це можуть бути різні авіалінії але об'єднані в одну подорож
-
Ооооо дякую, дуже дякую!) А в Вас випадково немає її номера телефону?