Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українська Манітоба

Українська Манітоба

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
243.8k Posts 4.8k Posters 210.9k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t871863242T Offline
    t871863242T Offline
    Andrey Majevsky 🇨🇦
    wrote on last edited by
    🇨🇦 Напишу професійно ваше резюме та кавер леттер, звертайтесь до мене у приватні повідомлення за додатковою інформацією 🇺🇦
    1 Reply Last reply
    0
  • t5959366866T Offline
    t5959366866T Offline
    Eric Tar
    wrote on last edited by
    Але ж то вже ж буде звичка , як рефлекс 🤣 але для цього теж є вихід - на співбесіду теж треба приходити трошки подбухле, і кожного дня на работі трошечки бухим бути , тоді ніхто не помітить нічого, тому що ніколи не бачили людину терезвую , будуть вважати що то звичайний стан людини такий 😹
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    +380
    wrote on last edited by
    Можна залити в бутилку з під кока коли якшо вино, я завжжи так роблю. А коли їде поліція роблю кам яне лице або в термос
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ✉️
    wrote on last edited by
    Правильно, я був на такому першому занятті. А пояснюють по кілька годин, тому що приходять люди які той Microsoft 365 вперше бачать, які Word від Excel не відрізняють, про Cloud я взагалі мовчу. А додайте сюди їх початковий рівень англійської і ось вам кілька годин проходить марно.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ✉️
    wrote on last edited by
    В мене трішки інший досвід з WELARC та Red River College. 🟢 в моїй групі (рівень CLB 6/7) лише кілька студентів з 🇺🇦. Інші студенти з 🇨🇴🇺🇾🇻🇪🇧🇷🇵🇹🇮🇱🇲🇦🇸🇾🇹🇿🇰🇿. То виникають цікаві дискусії про певні відмінності в культурі і світогляді, тощо. +навіть на перерві всі спілкуються англійською з поваги до оточуючих. 🔴 у моїй дружини все навпаки (рівень CLB 5/6). Хоче кидати навчання. У групі 20-22 🇺🇦. І все. Спілкування російською або українською. Навчання взагалі їй не заходе.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Russian_killer
    wrote on last edited by
    Користувач erlightbeam, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Аутовоіоутаовор..") не відповідає мові правил чату.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Franko
    wrote on last edited by
    Ну якщо чесно , то це справедливо що курси тільки для тих , у кого нижче upper intermediate, тому що далі все легко самому . Я кажу лише проте що бачив і чув , вчитель гарний був, але він не Бог , щоб 20 людей навчити за короткий строк , тимпаче там ж унікуми, які просто не могли зрозуміти елементарних речей, і тим самим вони тормозили всю групу , бо вчителю прийшлось одне і те саме їм по 3 рази казати , тобто бувало що три уроки вони робили одне і те ж ( це доречі цікаво ,як веларк так оцінює людей , що начебто група 7-8, але ніфіга вони не однакові ). Бачити, у всіх свій досвід , дружина тупо не хотіла там гаяти час , і я її розумію . Як пощастить з групою , вчитель топ був.
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    У будь якому випадку сертифікат з ред ріви буде Linc certificate, що годиться для громадянства. Також деякі курси з редріви можуть приймати цей сертифікат як підтвердження мови, не треба здавати IELTS для вступу.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1224064146T Offline
    t1224064146T Offline
    Lev
    wrote on last edited by
    New Angling Regulations Take Effect April 1, 2023 - Province of Manitoba - Rural Municipality of St. Clements rmofstclements.com/new-angling-regulations-take-effect-april-1-2023-province-of-manitoba/#:~:text=Manitobans%20and%20visitors%20will%20be,Minister%20Greg%20Nesbitt%20announced%20today.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5959366866T Offline
    t5959366866T Offline
    Eric Tar
    wrote on last edited by
    Я трошки не розумію навіщо люди з аппер інтермідіат ідуть на курси взагалі . Цього рівня достатньо для спілкування та життя без перешкод . І повністю згоден, що самому підняти цей рівень дуже просто , вивчати нові слова та і все , якщо порівнювати з тим , як самому дойти з нуля до того ж самого інтермідіат або аппер. Але це особисто моя думка , яку ніхто не питав 🤣
    1 Reply Last reply
    0
  • t5959366866T Offline
    t5959366866T Offline
    Eric Tar
    wrote on last edited by
    Да там після аппер інтермідіат тільки зорі ясні 🤣
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleg
    wrote on last edited by
    вони там за кожний курс отримують плюс якийсь рівень і потім з ним уже можуть або втсупити до коледжу або ще може десь високий бал потрібен. Просто на тесті вони того рівня не покажуть.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleg
    wrote on last edited by
    треба звикати до ліс-мангал-м'ясо-безалкоголю
    1 Reply Last reply
    0
  • t961399536T Offline
    t961399536T Offline
    A K
    wrote on last edited by
    Ще ні, але вже скоро
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrii
    wrote on last edited by
    о, а вже вже вся інформація відома? дати, місце і тому подібне?
    1 Reply Last reply
    0
  • t961399536T Offline
    t961399536T Offline
    A K
    wrote on last edited by
    Це порушення правил відвідування парку. І якщо вас «заловлять» на цьому, навіть з усіма застереженнями та кам’яним лицем, то проблеми будуть у тієї фізичної особи, що забукала місце для пікніку у парку (зазвичай це хтось з КУК). Я дуже негативно ставлюсь до описаних вами шахерів-махерів з бухлом.
    1 Reply Last reply
    0
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    @sesil_A, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (240 сек) Powered by 1inch Network
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleg
    wrote on last edited by
    бухать на природі це ж цілий спосіб відпочинку до якого дуже звикли в Україні
    1 Reply Last reply
    0
  • t961399536T Offline
    t961399536T Offline
    A K
    wrote on last edited by
    Саме так. Алкоголь (і трава) - лише вдома на private property
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrii