Українська Манітоба
-
Якщо ви таки не про аут як в спорті(як пише борщ), а про аутизм котрий РАС то ну все таки не туди. От просто не туди, вибачте але то зрозуміють тільки ті хто в темі по РАС та РДУГ, в двох словах без тонн матеріалів до вивчення не поясню чому. То не про свій світ і людину типу «чєловек дождя»
-
Просто Канада дуже толерантна, рівна, спокійна країна, де ж як не тут в телеграмі?😅 Як бути зі звичкою відгавкуватись від бабусь щодо виховання, а тут дитина лежить на підлозі в банку, а їй всі посміхаються та машуть. Ото ж приходиться йти з таким в чатік, бо ж вже готовий був до контрнаступу, а воно й не знадобилось🙃
-
Мова не йде про те що ми маємо створити якусь утопію де тебе нічого не зможе образити. Мова про те, що якщо ми можемо зробити маленьке зусилля для того щоб людям навколо нас жилося трохи комфортніше, то не бачу причини чому б нам цього не зробити? І давайте не змішувати грішне з праведним. Думаю у переважної більшості немає ілюзій стосовно SJW. В адекватності їх не запідозриш. Ми говоримо трохи про інше
-
І що що рік тому? Я проти подвійних стандартів. У людини котра в груди себе била за мову до канади розмовляла на трофєйній за яку накинулись на хлопця. В біо профілю вказана інста автора яка має відкий аккаунт, нічого скидувати сюди не буду, але зайдіть самі подивіться. накинутись за мову на людину тим часом підримучи трофейну у своєму ж відкритому профілю котрий у біо в тг. ну таке 🤡🎪
-
Просто коли перевзуваешься у іншій країні треба пам'ятати що ти приїхавши сюди а не люди які живуть тут и перестати казати що тут хоть не вірно розмовля, країна ємігрантів і на руській мові тут розмовляе багато людей, звикайте Господа ємігранти
-
Так це ж правила чату при вступі, не подобається можна не вступати, просто тут онлі українська та англійська, а не тому що хтось до когось за мову притіпується виключно На фронті багато як україномовних так і російськомовних, тут допомоги для новоприбулих є і від україномовних і від російськомовних українців.
-
Та я ж нічього проти не маю 🤝 Зайшов почитати про Манітобу про тракінг. З правилами ознайомився. Погодився. Але бачу мовосрач. Ну так склалося що профіль автора на око потрапив. Нічого зайвого не постив. Дивує одне що до суржика 0 претензій. Думаю канадійці українського походження його теж не розуміють.