Українська Манітоба
-
А в мене інша проблема - вже маю здати квартиру з 28 травня, бо переїжджаємо до будинку. Заздалегідь подала об*яву і поки тиша. Район гарний, квартира 2 бедрум + ден, 2 санвузли. Ціна немаленька, як я розумію. Хоч тут у нас живуть 13 українських сімей. А нові щось не хочуть заїзжджати. Заздалегідь якось не вийшло, може впритик хтось захоче в*їхати. Теж не розумію як тут правильно все це спланувати.
-
як я розумію іншого варіанта нема, якщо контракт з апартами не закінчився по строку. Може знайдеться бажаючий сам, хто захоче жити у цьому комплексі, або ж його знайду я. Інакше маю платити і жити на дві домівки)) розірвати контракт яка можливість?
-
1570 sq ft, 170-250 hydro щомісяця., wpg water 360 раз на квартал, тобто 120/міс. Чиста комуналка в будинку виходить у нас 370. Потім додаю 205 мобайл і 84 inet, також я оплачую сервіс по газону/прибиранню снігу це ще 252, Разом сервіси і комуналки виходе: 370+205+84+252=911$ це щомісячні обов’язково витрати (за виключенням оренди) (4 дорослих, 2є дітей)