Українська Манітоба
-
Згоден . Думав всі один одного вітають з новим роком , та фото своїх столів надсилають , чи ще щось . Щоб так , как говориться по домашньому , і уезжати не хочеца 😂 але ні , стільки злоби , вказувань що кому робити і як кому жити . Хто куди звідки втік, в хто втік не зміг . Мені стрьомно їхати зараз , квітки вже купив . Думав до готелю на перший тиждень , щоб трошки до тями прийти , але як я уявлю що там будуть такі «ти втік, він втік , а мої не втікли, тощо не випустили». То якось ні ні , ні . Сумно , добріше треба бути один до одного :) доречі клуб тих, хто пережив Китай , може є в когось ссилки тао на гарну термобілизну . Буду вдячен . Всіх з новим роком !
-
Підкажіть, чи є у Вінніпегу безкоштовні курси англійської мови?
-
Я теж спочатку літа, і такого лайна тут не було. Тому доводиться періодично виводити шанувальників "мнє все далжні і ваше место в акопах" на чисту воду і згодом- з чату
-
Прибирання? Цікавий спосіб. Коли я попала в цей чат десь на початку літа - то була дуже задоволена: інформативний, україномовний (виключно!), допомагають. Зберегла собі кучу інформації! А останнім часом - що не зайду -то просто промотую срачі на тему України...
-
Це не з'ясування стосунків. Це прибирання в чаті, бо забагато було тих, із за кого навіть заходити не хотілось
-
Вважаю у тебе забагато вільного часу.
-
Будь ласка, давайте дотримуватися теми чату. Цю новину/інформацію, люди можуть побачити в інших каналах. Цей чат стосується життя у Манітобі
-
А скільки орієнтовно по часу йдуть док-ти?