Українська Манітоба
-
Немає слів. Ти точно не нащадок Андерсона ти нащадок Матері Терези. Вона так само говорила , що потрібно допомагати людям😂 якби люди не писали погане то я би напевно приїхав і поїхав звідси відразу. А так я був готовий до всього навіть до москітів з мою голову, які вже доречі активно літають((((
-
Бачите, яка ситуація, у вас дім, там де ви, а тут люди приїхали вже з думами про реальну міграцію, на постійне місце, щоб було все спокійно, нікуди не переїжджати, нікуди не смикатись, жити спокійно на одному місці, виховувати дітей, спокійно ходити на роботу, не думати про побут, купони, знижки, флаєра і т.д. І ось тепер ці всі бажання накласти на тутешній клімат (як я зрозумів, ви зиму не застали), роботу та її пошук зі всіма витікаючими, "довгу медицину"(або коли помрете- тоді і приходьте), складність побуту, складність місцевих (з якими ви їздите в автобусі кожного дня і потихеньку офігіваєте від запахів та поведінки, а не з тими, що ви зустріли у кахфе або парку), витрати на дорогезні машини і їх сервіс і це тільки верхівка. То виходить що трохи візерунок не сходиться у людей, ось звідси і невдоволення. Це так, думки вголос.
-
Ну от якщо б це я написав, це звучало б як інший час, інші можливості, новий опит, нові досягнення. А тут звучить якась дуже дивна фраза: -раніше було краще( зазвичай її використовують ті за кого я писав у відгуку в першому реченні, думаю Ви запам'ятали поки 3 рази перечитували.)
-
Не три, а разу було достатньо щоб все зрозуміти про тебе. А те що раніше було в Канаді краще то це правда. Часи інші, ті люди які приїхати 10 років назад і ми отримали різні можливості апріорі. Це зовсім різне. Та і життя було інше , не таке дороге , всі про це тільки і говорять і згадують про до ковідні часи. А зараз в Калгарі , наприклад , ціну на будові з 25 дол наші хлопці опустили до 17 за годину. Ідуть люди і кажуть готові робити за скільки платитимете((( дуже важко всюди не тільки у Вінніпезі
-
Напевно Вам не сподобалось саме та манера в якій я написав? Але я ж там написав скільки часу я провів, з чим стикався за цей час, а з чим ні, і нікого не закликаю кидати все і бігати, навпаки тим хто не на переїзд не рекомендую, і за себе написав що завершує свої справи, і їду туди, бо мені сподобалось, пояснивши чим саме) я просто людей прошу які не можуть пережити стрес від переїзду не виливати свої проблеми на інших і все! Всім важко по своєму.
-
Там це є у тексті) люди які вже прийняли рішення переїжджати в Канаду, і не можуть обрати провінцію, або місто, вони порівнюють усю інформацію з купи чатів, щоб прийняти рішення. Я ж там не написав на когось щось погане)
-
Я там романтику ніяку не писав) звичайний текст, комусь може бути приємно читати комусь ні, але я нікого не ображав) і ще існують люди котрі хочуть романтики і посмішок (хоч і фальшивих) а не тільки як зомбі ходити на роботу і з роботи і все кругом ненавидіти(
-
Я вибачаюсь, але я думаю Ви згодні зі мною, якщо людина бачить тільки погане усюди, то краще вже йти за допомогою, бо це може бути якась хвороба.
-
Це Ви вже тут подивились мій зріст і вагу, подумали що малий, можна переходити вже нагліше на особистості)) я там якраз написав що мій вид не жахає) а тут довів))
-
Намагаюсь туди і не ходити, вони завжди щось знаходять)))
-
взагалі, це логічна помилка – апеляція до особистості (Ad hominem). Це помилка, за якої аргумент спростовується вказівкою на характер, мотив чи інший атрибут особи, яка наводить аргумент, або особи, пов'язаної з аргументом, замість вказівки на неспроможність самого аргументу, об'єктивні факти чи логічні міркування. Коротше, перехід особистості. Це відбувається, коли хтось нападає на людей, які дотримуються певної думки, а не на саму точку зору.
-
У матері Тереза не було дітей. Якісь у Вас цінності дивні, з Ваших слів бути нащадком Андерсена або матері Терези це погано виходить. Головне не бути нащадками тих хто каже: Раніше було краще)